Horoscoop van morgen - Weegschaal

Als u voelt dat u voortdurend onder druk staat en zelfs geen tijd heeft om te eten, dat moet u het rustiger aan doen. U doet uw geest en lichaam beide pijn. Maak een lijst van taken op volgorde van belangrijkheid en volg dat. U zult zien dat een goede organisatie uw toestand zal verbeteren.

U wordt geconfronteerd met een belangrijke beslissing die uw hele carrière kan beïnvloeden. Weeg zorgvuldig alle opties en doe niets overhaast.

U moet het advies van uw vriend ter harte nemen en de plaats bezoeken die u werd aanbevolen.

Uw toewijding is hoog en u voelt dat u steeds maar door kunt gaan. Maar u moet wel grenzen stellen, anders loopt dit misschien niet goed af.

<< Weegschaal / Horoscoop vandaag


De Maan in Ram
24.5.23:38 - 27.5.08:22
a
24.5.
De Maan in Stier
27.5.09:22 - 29.5.19:22
b
27.5.

De energie van deze dagen brengt ongemak. Het leven verloopt snel, wat u energie geeft, maar aan de andere kant verlangt u ernaar om alles achter u te gooien en gewoon te relaxen. Een dilemma zou kunnen optreden welke u ervoor zal zorgen dat u een stap achter de eigenlijke gebeurtenis blijft...

Er zijn gespannen energieën wanneer de Maan in Stier is. We willen de dingen gewoon zoals ze nu zijn. Mensen die proberen om een veranderen te maken (zelfs een positieve) of innovatieve ideeën hebben, maken ons ongerust...