Horoscoop van morgen - Weegschaal

Als u een vakantie plant of op reis gaat, neem dan voldoende tijd om u voor te bereiden. Misschien lijkt het extra werk, maar als er later een crisis komt, kunt u anderen imponeren en zij zullen uw vindingrijkheid waarderen.

Als het om de liefde gaat, lijkt u op iemand op een schommel. Het gebeurt vaak dat u in gedachten verzinkt. Er is niets mis met het feit dat u droomt, maar mis de belangrijke dingen niet.

Het woord 'creativiteit' stelt dezer dagen niet veel voor. U hebt betere dagen gekend, maar trek het u niet aan.

Neem een dag vrij en maak een reis ergens naartoe - met familie, partner of vrienden. Niet alleen maar de hele tijd thuis zitten.

<< Weegschaal / Horoscoop vandaag


De Maan in Boogschutter
4.6.19:17 - 6.6.21:46
i
4.6.
De Maan in Steenbok
6.6.22:46 - 9.6.02:54
j
6.6.

Er is een vredige en optimistische energie deze dagen. Echter zou men het gevoel kunnen hebben dat ze niet te lang op dezelfde plaats kunnen zijn. De wens om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken, zichzelf te ontwikkelen en te verkennen, is groot. Er zal geen gebrek aan energie zijn voor sport, hoewel u misschien te maken kunt krijgen met een bepaalde omslachtigheid en innerlijke frustratie...

Gedurende deze periode kunt u positieve energie verwachten op het gebied van werk en zaken. Deze plaatsing geeft ons een enorme hoeveelheid aan discipline en dus zal het opvolgen van regels geen probleem voor u zijn, net als het organiseren van uw zaken. Het gevoel voor materialisme is op dit moment sterker dan emoties. Daarom is het bereiken van uw doelen gemakkelijker voor u. U zult niet van streek raken door kritiek, omdat zelfs dat voor u een voordeel is...