Horoscoop van morgen - Kreeft

Als uw ervaringssysteem niet werkt, voel u dan vrij om iets anders te proberen, zelfs als het in het begin eng lijkt om u in het onbekende te wagen. Later zult u zien dat dit de juiste stap was.

Val mensen om u heen niet lastig met uw geklaag. Probeer eerst na te denken en rationeel te overwegen of het wel gerechtvaardigd is.

Neem een dag vrij en maak een reis ergens naartoe - met familie, partner of vrienden. Niet alleen maar de hele tijd thuis zitten.

Uw toewijding is hoog en u voelt dat u steeds maar door kunt gaan. Maar u moet wel grenzen stellen, anders loopt dit misschien niet goed af.

<< Kreeft / Horoscoop vandaag


De Maan in Steenbok
11.11.04:53 - 13.11.16:45
j
11.11.
De Maan in Waterman
13.11.17:45 - 16.11.05:40
k
13.11.

Gedurende deze periode kunt u positieve energie verwachten op het gebied van werk en zaken. Deze plaatsing geeft ons een enorme hoeveelheid aan discipline en dus zal het opvolgen van regels geen probleem voor u zijn, net als het organiseren van uw zaken. Het gevoel voor materialisme is op dit moment sterker dan emoties. Daarom is het bereiken van uw doelen gemakkelijker voor u. U zult niet van streek raken door kritiek, omdat zelfs dat voor u een voordeel is...

Het nadeel van deze dagen is zeker de energie om te eenzaam te zijn. Daarom zult u liever met uw eigen gedachten zijn dan in gezelschap met anderen mensen. In extreme gevallen van sociale angst wordt u koud en afstandelijk. Anderen kunnen uw manier van doen niet begrijpen. U bent in staat u in uw eentje te vermaken...

 

contactFacebook