Horoscoop van morgen - Kreeft

U zou andere ideeën kunnen hebben over de toekomst dan mensen die het dichtst bij u staan. Om onnodige misverstanden te voorkomen, moet u alles rustig bespreken, zolang er nog tijd is om zo nodig iets te veranderen.

Ga uw geluk tegemoet. Graaf niet in het verleden en praat met uw partner over de toekomst. Bijvoorbeeld om samen op vakantie te gaan.

Dit is niet de juiste manier. Laat de verplichtingen u niet boven het hoofd groeien, u zou veel belangrijke feiten missen.

Doe uw best bij het maken van het diner. Maken er een ervaring van en verwen uw smaakpapillen.

<< Kreeft / Horoscoop vandaag


De Maan in Waterman
26.9.08:07 - 28.9.17:33
k
26.9.
De Maan in Vissen
28.9.18:33 - 1.10.04:47
l
28.9.

Het nadeel van deze dagen is zeker de energie om te eenzaam te zijn. Daarom zult u liever met uw eigen gedachten zijn dan in gezelschap met anderen mensen. In extreme gevallen van sociale angst wordt u koud en afstandelijk. Anderen kunnen uw manier van doen niet begrijpen. U bent in staat u in uw eentje te vermaken...

U kunt een energie verwachten op het gebied van de verbeelding, die zal werken op volle sterkte deze dagen. Daarom kan uw verstand soms zijn kracht verliezen – ten koste van emoties. U bent ook meer empathisch dan ooit. U zult geen problemen hebben om u in te leven in een breed scala van mensen. Echter is het nadeel dat u vaak uw eigen dilemma’s en problemen vergeet...