Horoscoop van morgen - Vissen

Geloof zal u in moeilijke tijden helpen. Geloof in de toekomst; kijk uit naar wat komen zal. Plan een reisje of een vakantie. Probeer de huidige problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u weer rust en vrije tijd zult hebben.

In uw gezin kunnen problemen ontstaan. Wees niet onverschillig en help mensen in nood. Wanneer u zich down voelt, zullen ze u zeker terug betalen.

U zou graag wat rust nemen, maar vakantie is op dit moment geen optie. U zult een tijdje moeten blijven en wat langer doorvechten.

Zelfs als u moe bent moet u 's avonds de hygiëne niet vermijden. Na een keertje zal er niets gebeuren, maar op de lange termijn is het niet goed.

<< Vissen / Horoscoop vandaag


De Maan in Vissen
6.10.14:47 - 8.10.17:58
l
6.10.

U kunt een energie verwachten op het gebied van de verbeelding, die zal werken op volle sterkte deze dagen. Daarom kan uw verstand soms zijn kracht verliezen – ten koste van emoties. U bent ook meer empathisch dan ooit. U zult geen problemen hebben om u in te leven in een breed scala van mensen. Echter is het nadeel dat u vaak uw eigen dilemma’s en problemen vergeet...