Horoscoop van morgen - Vissen

Stop met praten over wat u echt graag zou willen veranderen, maar voeg de daad bij het woord. Uw vrienden zouden zeggen dat u het niet kunt, dus bewijs maar eens hun ongelijk!

U weet dat u niet perfect bent, dus stel geen hoge eisen aan uw partner. Kijk in uw ziel en u zult zien dat zulke kleinigheden de moeite niet waard zijn om over te gaan vechten.

Praat met uw partner of een vriend en ga naar een bal. Het is de sociale gebeurtenis van het jaar en de sfeer is echt de moeite waard.

U moet niet al te grote verwachtingen hebben. Zo'n grote portie kunt u nu niet aan.

<< Vissen / Horoscoop vandaag


De Maan in Boogschutter
4.3.23:44 - 7.3.03:21
i
4.3.
De Maan in Steenbok
7.3.04:21 - 9.3.08:41
j
7.3.

Er is een vredige en optimistische energie deze dagen. Echter zou men het gevoel kunnen hebben dat ze niet te lang op dezelfde plaats kunnen zijn. De wens om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken, zichzelf te ontwikkelen en te verkennen, is groot. Er zal geen gebrek aan energie zijn voor sport, hoewel u misschien te maken kunt krijgen met een bepaalde omslachtigheid en innerlijke frustratie...

Gedurende deze periode kunt u positieve energie verwachten op het gebied van werk en zaken. Deze plaatsing geeft ons een enorme hoeveelheid aan discipline en dus zal het opvolgen van regels geen probleem voor u zijn, net als het organiseren van uw zaken. Het gevoel voor materialisme is op dit moment sterker dan emoties. Daarom is het bereiken van uw doelen gemakkelijker voor u. U zult niet van streek raken door kritiek, omdat zelfs dat voor u een voordeel is...