Horoscoop van morgen - Boogschutter

Hoewel kleine tekorten gemakkelijk op te lossen zijn, moet u er twee keer aandacht aan besteden. Er bestaat een kans dat deze problemen na verloop van tijd veel groter zouden kunnen worden. U moet ze vanaf het begin onder controle houden en oplossen.

De sterren beïnvloeden u heel sterk en positief omdat ze in deze periode geduldig zijn. Daarom kunt u makkelijk de kleine problemen met uw partner overwinnen en u helpen om weer van de harmonie te genieten.

Vergeet uw vrienden niet. Besteed aandacht aan hen. Maak een afspraak met een vriend voor bijvoorbeeld een kopje koffie.

Het is geen goed idee om 's avonds veel te eten. Na een moeilijke nacht zult u de volgende dag geen energie meer hebben.

<< Boogschutter / Horoscoop vandaag


De Maan in Stier
26.3.14:36 - 29.3.03:38
b
26.3.
De Maan in Tweelingen
29.3.04:38 - 31.3.13:42
c
29.3.

Er zijn gespannen energieën wanneer de Maan in Stier is. We willen de dingen gewoon zoals ze nu zijn. Mensen die proberen om een veranderen te maken (zelfs een positieve) of innovatieve ideeën hebben, maken ons ongerust...

Tijdens deze dagen zijn we onder invloed van energie die ervoor zorgt dat we bij anderen willen zijn. U zult dol zijn op communiceren, maar ook om te luisteren. U bent vaak in staat om zeer snel de mensen om u heen te begrijpen en te voldoen aan hun behoeften. Deze eigenschappen zijn altijd welkom, dus u kunt ernaar uitkijken om populair in een groep te zijn...