Horoscoop van morgen - Boogschutter

Mensen rondom u spreken erg positief over u. U hebt de laatste tijd echt geprobeerd om een goede vriend te zijn. Nu wordt u beloond met nieuwe contacten die u heel eenvoudig via gewone bekende mensen opdoet. Het zal zowel van pas komen op uw werk als in het persoonlijke leven.

Een interessant persoon zal u de adem benemen. Maar u moet niet overhaast tewerk gaan; u zou er misschien een potje van maken.

Gebruik de bescherming van de sterren voor veeleisende projecten. Nu is het juiste moment om met een idee te komen en te kunnen schitteren.

Het is leuk om van een massage te genieten, maar het is beter om theoretische en praktische kennis op te doen. Meld u aan voor een massagecursus.

<< Boogschutter / Horoscoop vandaag


De Maan in Boogschutter
19.1.23:41 - 22.1.06:01
i
19.1.
De Maan in Steenbok
22.1.07:01 - 24.1.14:21
j
22.1.

Er is een vredige en optimistische energie deze dagen. Echter zou men het gevoel kunnen hebben dat ze niet te lang op dezelfde plaats kunnen zijn. De wens om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken, zichzelf te ontwikkelen en te verkennen, is groot. Er zal geen gebrek aan energie zijn voor sport, hoewel u misschien te maken kunt krijgen met een bepaalde omslachtigheid en innerlijke frustratie...

Gedurende deze periode kunt u positieve energie verwachten op het gebied van werk en zaken. Deze plaatsing geeft ons een enorme hoeveelheid aan discipline en dus zal het opvolgen van regels geen probleem voor u zijn, net als het organiseren van uw zaken. Het gevoel voor materialisme is op dit moment sterker dan emoties. Daarom is het bereiken van uw doelen gemakkelijker voor u. U zult niet van streek raken door kritiek, omdat zelfs dat voor u een voordeel is...