Horoscoop van morgen - Leeuw

Verslavingen zijn over het algemeen slecht en het beste zou zijn om zich ervan te ontdoen. Aan de andere kant heeft u van tijd tot tijd iets nodig om van te genieten en naar uit te kijken, maar wel alles met mate.

Een vriend probeert voor u een afspraakje met iemand te regelen, maar u bent niet in de stemming. Niet boos worden, vertel haar liever eerlijk wat u denkt.

Het is de hoogste tijd om met slechte gewoonten te stoppen. De sterren staan momenteel goed voor u.

Het is heel belangrijk om de tijd te nemen om te genezen van een ziekte. U wilt niet dat gezondheidsprobleem steeds weer terugkomen.

<< Leeuw / Horoscoop vandaag


De Maan in Ram
15.9.00:32 - 17.9.12:32
a
15.9.
De Maan in Stier
17.9.13:32 - 19.9.22:58
b
17.9.

De energie van deze dagen brengt ongemak. Het leven verloopt snel, wat u energie geeft, maar aan de andere kant verlangt u ernaar om alles achter u te gooien en gewoon te relaxen. Een dilemma zou kunnen optreden welke u ervoor zal zorgen dat u een stap achter de eigenlijke gebeurtenis blijft...

Er zijn gespannen energieën wanneer de Maan in Stier is. We willen de dingen gewoon zoals ze nu zijn. Mensen die proberen om een veranderen te maken (zelfs een positieve) of innovatieve ideeën hebben, maken ons ongerust...

 

contactFacebook