Horoscoop van morgen - Tweelingen

Nu de sterren gunstig voor u staan, is het juist nu de beste tijd om belangrijke beslissingen te nemen. Of het nu gaat om uw persoonlijke leven of uw carrière, u kunt in beide grote vooruitgang boeken.

Misschien zullen ze u egoïstisch noemen, maar u weet best dat het geen zin heeft mensen te helpen die het niet waard zijn. U zult flink uw best doen, maar het zal allemaal tevergeefs zijn.

Raak niet in paniek als u ziet hoeveel werk er nog gedaan moet worden, en los alles rustig op.

Het feit dat u zich mentaal slecht voelt, kan worden veroorzaakt door vermoeidheid. Lichaam en geest zijn verbonden, vergeet dat niet.

<< Tweelingen / Horoscoop vandaag


De Maan in Waterman
26.9.08:07 - 28.9.17:33
k
26.9.
De Maan in Vissen
28.9.18:33 - 1.10.04:47
l
28.9.

Het nadeel van deze dagen is zeker de energie om te eenzaam te zijn. Daarom zult u liever met uw eigen gedachten zijn dan in gezelschap met anderen mensen. In extreme gevallen van sociale angst wordt u koud en afstandelijk. Anderen kunnen uw manier van doen niet begrijpen. U bent in staat u in uw eentje te vermaken...

U kunt een energie verwachten op het gebied van de verbeelding, die zal werken op volle sterkte deze dagen. Daarom kan uw verstand soms zijn kracht verliezen – ten koste van emoties. U bent ook meer empathisch dan ooit. U zult geen problemen hebben om u in te leven in een breed scala van mensen. Echter is het nadeel dat u vaak uw eigen dilemma’s en problemen vergeet...