Horoscoop van morgen - Tweelingen

Nu de sterren gunstig voor u staan, is het juist nu de beste tijd om belangrijke beslissingen te nemen. Of het nu gaat om uw persoonlijke leven of uw carrière, u kunt in beide grote vooruitgang boeken.

Breng wat tijd door met uw grootouders. Help ze met winkelen, rij ze naar waar ze maar willen. Denk na over de momenten dat ze er voor u waren en betaal de gunst terug.

Vandaag is geschikt voor de wederopbouw. Maak alles goed schoon of ga het verven, gooi oude meubels weg en ga op zoek naar nieuwe.

Als u zich niet goed voelt, probeer dan te ontspannen en te mediteren.

<< Tweelingen / Horoscoop vandaag


De Maan in Ram
18.1.08:07 - 20.1.19:56
a
18.1.
De Maan in Stier
20.1.20:56 - 23.1.08:43
b
20.1.

De energie van deze dagen brengt ongemak. Het leven verloopt snel, wat u energie geeft, maar aan de andere kant verlangt u ernaar om alles achter u te gooien en gewoon te relaxen. Een dilemma zou kunnen optreden welke u ervoor zal zorgen dat u een stap achter de eigenlijke gebeurtenis blijft...

Er zijn gespannen energieën wanneer de Maan in Stier is. We willen de dingen gewoon zoals ze nu zijn. Mensen die proberen om een veranderen te maken (zelfs een positieve) of innovatieve ideeën hebben, maken ons ongerust...