Stier januari Horoscoop 2019

In januari is het voor de Stier niet de moeite waard om energie te investeren in carrière. In plaatsen daarvan kunt u uw aandacht in een andere richting draaien. Doe bijvoorbeeld iets voor uw lichaam. Na de feestdagen die u in vrede heeft doorleefd, verdient uw lichaam het echt. Bovendien laat u daarmee ook stress los.

Meteen vanaf het begin van het nieuwe jaar zal de Stier niet in staat zijn om kleine problemen te voorkomen. Voor mensen die geboren zijn onder dit teken heeft januari een aantal kleine obstakels in petto. Vooral hun carrière zal enigszins stagneren. Al is dit niet omwille van uw daden, u zult deze periode geen positieve energie voelen op de werkvloer. Er is echter geen reden om overhaaste conclusies te trekken.

U bent in dezelfde stemming als uw collega's en dat is de reden waarom teamwork zeer productief zal zijn.

Haast u niet tijdens het winkelen en let goed op de prijs. Kook voor uzelf een heerlijk diner. U hebt het verdiend.

U bent nu misschien in een bittere stemming, maar u moet niet mensen gaan vermijden. In de sociale omgeving voelt u zich hopelijk beter.

Stier februari >>


De Zon in Steenbok
21.12.23:09 - 20.1.09:47
j
21.12.
De Zon in Waterman
20.1.10:47 - 18.2.23:51
k
20.1.

Deze periode zal misschien een soort van vertraging zijn met betrekking tot uw ambities. U zult behoefte voelen om alleen te zijn en zich terug te trekken. Uiteindelijk kan dit leiden tot handelen in eigen voordeel, ongeacht andere mensen. U zou gemeen en egoïstisch kunnen lijken in extreme situaties. U zult genieten van het werk en in staat zijn om ook te ontspannen tijden het werken aangezien u grondig en perfectionistisch bent.

U ziet er erg vriendelijk en sympathiek uit in deze periode. U zult geen problemen hebben terwijl u zich aanpast aan de omgeving, omdat u elastisch en flexibel bent. Toch zult u uw eigen mening en geavanceerde intellectuele capaciteiten behouden. U kunt abrupte veranderingen in uw stemming ervaren. De ene keer zult u serieus zijn en de andere keer gezellig en vrolijk. Hoe dan ook, u bent niet bang wat andere mensen over u denken en u gaat uw eigen weg.

Venus in Schorpioen
2.12.17:41 - 7.1.12:07
h
2.12.
Venus in Boogschutter
7.1.13:07 - 3.2.23:15
i
7.1.

Deze dagen zult op zoek gaan naar mensen met een complexe en mysterieuze geest. U kunt de verleiding van alles wat verboden is niet weerstaan wat maakt dat u meer openstaat voor taboes. Ook al zijn uw gevoelens intenser dan ook, u doet uw best om deze te verbergen en een pokerface te behouden.

Een intieme relatie kan worden ontwikkeld door in deze tijd te leren. U houdt er echt van om nieuwe dingen te leren en dus is het geen wonder dat u zich aangetrokken voelt tot mensen met dezelfde intenties. U zult deze liefdesaffaires niet naar u hoofd doen laten stijgen, omdat uw persoonlijke vrijheid belangrijker voor u is. U bent daar absoluut zeker van.

Mercurius in Boogschutter
13.12.00:29 - 5.1.04:25
i
13.12.
Mercurius in Steenbok
5.1.05:25 - 24.1.06:36
j
5.1.
Mercurius in Waterman
24.1.07:36 - 10.2.11:36
k
24.1.

In deze periode zullen uw morele aspecten heel sterk zijn. Niet alleen vanwege dat wilt u optreden als een rechter, als u in een ruzie komt waarbij 2 mensen ruziën. In uw gedachten zult u veilig en gul zijn, echter zal u anderen in twijfel laten voordat u ze het nodige zult vertellen. Daarnaast kunt u genieten van filosofisch commentaar of politieke kwesties.

In deze periode verlangt u ernaar om gerespecteerd te worden en zult u zich onrustig voelen als iemand denkt dat u een dwaas bent. Vandaar dat u nogal stil bent en afwachtend. Dankzij deze positie kan conservatief denken verschijnen, vooral als het gaat om relaties en droge humor.

In deze periode bent u liever eerlijk. Ongeacht de omstandigheden – of het passend is of niet. U voelt een behoefte om te staan voor uw meningen en ideeën. U heeft echter problemen met communiceren als gevolg van deze houding. Bovendien zult u niet bang zijn om over dingen te praten zoals ze zijn en mensen zullen graag bij u komen voor advies.

Mars in Vissen
15.11.23:07 - 1.1.03:01
l
15.11.
Mars in Ram
1.1.04:01 - 14.2.11:32
a
1.1.

U gedrag zal in deze tijd eerder neutraal zijn, omdat u probeert uw gevoelens te verbergen. In extreme gevallen, als uw bijvoorbeeld onrecht ondervindt of ziet dat iemand lijdt, kunt u uw humeur ongeacht de omstandigheden verliezen. Ongeacht uw leeftijd zult u verlegen zijn als het over zaken gaat waarmee u niet vertrouwd bent. Tijdens deze periode komt de neiging tot emotionele verslaving ook vaak voor.

Tijdens deze periode zult u geen problemen krijgen als u impulsief reageert. U zult ook een goede leider zijn. U zult ook in staat zijn tot aanhoudende en doelgerichte liefde. Uw energie kan ervoor zorgen dat u alles krijgt waarnaar u verlangt. Kijk echter uit als er sprake is van stressvolle situaties, omdat u de neiging heeft om zich gedachteloos en zelfs arrogant te gedragen.

 

contactFacebook