Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

a8H41'bB15°44'D20°41'9A10°39'c10C23°24'E10°29'd11e12K54'f1g2h3iF20°38'4jG19°42'5J22°33'k6lI18°37'7

10°39' c (b)

Uw Zonteken is Tweelingen

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

1 Gem RA:6H5m Dec:23°16' Tejat Prior RA:6H16m Dec:22°30' Tejat Posterior RA:6H24m Dec:22°30' Mebsuta RA:6H45m Dec:25°7' v Gem RA:6H30m Dec:20°12' tau Gem RA:7H12m Dec:30°13' theta Gem RA:6H54m Dec:33°56' Castor RA:7H36m Dec:31°51' iota Gem RA:7H27m Dec:27°46' u Gem RA:7H37m Dec:26°52' Pollux RA:7H46m Dec:27°59' kappa Gem RA:7H45m Dec:24°21' Wasat RA:7H21m Dec:21°57' Mekbuda RA:7H5m Dec:20°33' Alhena RA:6H39m Dec:16°23' lambda Gem RA:7H19m Dec:16°31' Alzirr RA:6H46m Dec:12°53'

Mensen die geboren zijn onder het teken Tweelingen zijn zeer geïnteresseerd in het leren van nieuwe dingen, en lijken daarom algemene kennis hebben, hoewel het meeste oppervlakkig is. Ze vinden het heerlijk om iets te ontdekken en als ze iets vinden dat de moeite van het vermelden waard is, besteden ze er aandacht aan. Zij zien betekenissen waar anderen die niet zien. Afkeer noch negatieve opmerkingen van andere mensen kunnen hun verlangen naar onderzoek en exploratie ontmoedigen. De Tweeling luistert alleen maar naar de bezwaren van anderen om zijn eigen mening te vormen. De mening van anderen is in wezen niet belangrijk voor ze, en daarom leggen ze hun eigen ideeën niet op aan wie dan ook. Ze kunnen soms erg flegmatiek lijken, maar van binnen zitten ze soms vreselijk in de stress.

Ze hebben veel te lijden van eenzaamheid omdat ze het gevoel hebben dat alles hun door de vingers glipt. Zij gaan echter heel gemakkelijk en natuurlijk om met nieuwe mensen. Ze hebben een prima geheugen voor ervaringen en indrukken. Het zijn erg gevaarlijke tegenstanders vanwege hun dialectische mogelijkheden, groot geheugen en koude gevoelens. Het belangrijkste voor hen is bewegingsvrijheid en actie, die zij anderen ook aanbieden. In uitzichtloze situaties geven ze op als duidelijk is wie de winnaar is.

Tweelingen blinken uit in woordenstrijd, maar ze proberen om andere vormen van strijd te voorkomen. Ze schamen zich er niet voor om het beste voor zichzelf af te romen, alsook van laster en oneerlijk gedrag.

De ondeugden van de Tweeling zijn onvolwassenheid en rusteloosheid, omdat ze onzeker van zichzelf zijn en ze heel vaak van gedachten veranderen. Ze zijn niet in staat om anderen te overtuigen, maar reageren gewoon op een situatie. Daarom moeten anderen naar hen luisteren om te proberen ze te begrijpen. Ze hebben in hun leven last van grote ups en downs: ze behalen de beste resultaten tijdens een goede constellatie van sterren. Daar tegenover bezwijken ze bij een slechte constellatie van sterren aan hun minderwaardigheidscomplex.

In relaties zijn Tweelingen relatief slechte partners omdat hun gevoelens niet erg diep gaan. Ze hebben vaak meerdere relaties tegelijkertijd, en daarom zijn ze zeer tolerant. Zij hebben behoefte aan veel ruimte en vrijheid die ze ook aan hun partner bieden.

Wat betreft hun carrière, daar kunnen we de gevolgen van hun instabiliteit en oppervlakkigheid zien. Dit is de reden dat ze niet in een beroep zitten dat al te veel inspanning en concentratie vereist.

15°44' b (a)

De Maan in Stier

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Iemand die de Maan in Stier heeft is meestal rustig en goed in balans. Aan de andere kant zijn ze principieel en haten ze alle veranderingen – zelfs wanneer het noodzakelijk en onvermijdelijk is. Het is daarom geen wonder dat u probeert om in uw comfortzone te blijven waar alles bekend voor u lijkt. Dat is hoe u uzelf beschermt tegen de buitenste effecten welke u van verdacht wordt.

U kunt erg hardnekkig zijn in alles waar u op jaagt en dat is zeker een voordeel. U zoekt deze eigenschappen ook in uw partner, omdat ze veel voor u betekenen. Wanneer u gestrest raakt, wordt u omslachtig en niet in staat om te bewegen en uw mening te geven. U zou zelfs conservatief, lui en apathisch kunnen worden.

5°54' f (e)

Ascendant in Maagd

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

23°24' c (b)

Mercurius in Tweelingen

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Met Mercurius in zijn teken is Tweelingen zeer goed geplaatst. Dit duidt op een slimme en open geest. Vasthoudendheid wordt gecompenseerd door hun verbale bekwaamheid. Hun communicatie wordt eerder geleid door feiten dan door gedachten. Daarom kunnen ze er overtuigend uitzien in de ogen van sceptische mensen. Ze houden er ook van om hun woordenschat continu te ontwikkelen.

20°41' b (a)

Venus in Stier

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

De plaatsing van Venus is Stier – zijn eigen teken - is zeer sterk en zelfverzekerd en dus ook de personen die onder haar invloed zijn. Ze zijn zeker van hun beslissingen en ervaren levensvreugde. Overleven is niet uw ding, u wilt het volledige leven leven – genieten van heerlijke maaltijden en nachten vol passie. U heeft vaak een sterkontwikkelde tastzintuig en gevoel voor uiterlijke schoonheid.

10°29' d (c)

Mars in Kreeft

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

Mensen met Mars in Kreeft hebben de neiging om een manier te vinden om alles te krijgen wat ze willen. Men zou kunnen zeggen dat ze alleen beginnen te vechten indien mensen die dichtbij hun staan in gevaar zijn. Deze plaatsing is erg beschermend. U kunt te betrokken worden als het gaat om dingen die er echt toe doen.

20°38' i (⛎)

Jupiter in Boogschutter

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

De locatie van Jupiter in zijn eigen teken, de Boogschutter, versterkt zijn invloed. Het brengt optimisme en vreugde, maar ook een interesse in reizen en vreemde culturen. Hoewel deze positie ook negatieve aspecten met zich meebrengt, zoals onachtzaamheid of overdreven kleingeestigheid. U geniet ervan om tijd door te brengen in de natuur. Onderwijs, cognitie en geestelijke rijkdom zijn ook belangrijk voor u.

19°42' j (i)

Saturn in Steenbok

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

Saturnus in zijn eigen teken, dat is Steenbok, geeft aan dat deze persoon gedisciplineerd zal worden, zijn of haar taken doet, gehoorzaam en zelfs onderdanig en zeer verantwoordelijk wordt. Traditie is van cruciaal belang voor u. U zult het eigenwijs respecteren, maar u heeft de neiging om het af te wijzen. In het bijzonder als het betrekking heeft op een ouderwetse traditie.

4°41' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

18°37' l (k)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

22°33' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid