Mei Horoscoop 2019

In mei zal alles om u heen bloeien. Niet alleen de natuur, maar ook de relatie tussen personen. En voor diegene die enthousiast zijn, zal zelfs hun carrière groeien. Zoals de horoscoop van 2019 zelf zal openbaren. Gedurende deze periode voelen we sterke invloeden van de sterren op, bijvoorbeeld, het gebied van de liefde.

Direct vanaf het begin van mei zullen we erg beïnvloed worden door Mars die in Tweelingen staat en waardoor we nieuwe informatie willen. Dit geeft ons een krachtige stem, wat, met een beetje geluk, zal worden opgemerkt door onze leidinggevenden op het werk. Maar onze gemoedstoestand zal wat instabiel zijn waardoor we sardonisch kunnen overkomen.De tweede helft van mei zal geregeerd worden door Venus in Stier. Dankzij deze positie, zullen onze zintuigen verscherpen en zullen we elk moment erg intens beleven. Dit zal een positieve impact hebben, voornamelijk op onze relaties – ze zullen letterlijk opbloeien.

Omgekeerd kan persoonlijke ontwikkeling enigszins achterblijven, dit is te wijten aan andere omstandigheden. Voor dit doel hebben we dit jaar betere maanden.

Juni Horoscoop 2019 >>


De Zon in Stier
20.4.10:40 - 21.5.09:44
b
20.4.
De Zon in Tweelingen
21.5.10:44 - 21.6.17:38
c
21.5.

Deze periode kan erg voordelig voor u zijn. U zult meedogenloos en stabiel zijn als het gaat om uw mening. U handelt als een natuurlijke autoriteit en u zult gerespecteerd worden. U kunt een noodzaak voelen om uw geld te verzamelen als dit relevant voor u is. Met dit in het achterhoofd kunt u in staat zijn om harder te werken dan u gewoonlijk doet. Het zou echter kunnen lijken alsof u hebzuchtig en gemeen bent naar anderen in extreme situaties.

Deze periode zal u geen rust geven. Een verlangen naar nieuwe informatie zal u voortbewegen. U kunt gezellig, intellectueel of zelfs socialistisch lijken in de maatschappij. Nieuwe kennis en vaardigheden zullen u helpen met zelfrealisatie. U hoeft dus niet bang te zijn om te leergierig te zijn, zelfs niet ten koste van relaties.

Venus in Ram
20.4.17:55 - 15.5.11:30
a
20.4.
Venus in Stier
15.5.12:30 - 9.6.03:20
b
15.5.

Gedurende deze periode kunt u de neiging hebben om met uw hart impulsieve beslissingen te maken. Als het gaat om liefde en relaties zijn uw inspanningen niet te stoppen, soms zelfs compromisloos. U zult een goede tijd beleven in een groep waarmee u veel plezier heeft en misschien ook een beetje flirt. Het is mogelijk dat u op zoek gaat naar conflicten waarin u uw superioriteit kunt laten zien. Misschien heeft u een soort van constante behoefte om u naar uzelf te bewijzen.

Deze tijd zal zeer intens voor u lijken. Uw zintuigen zullen letterlijk alert zijn, waardoor u elk moment zeer intens zult ervaren. Vooral als het gaat om relaties en liefde in het algemeen, hoewel het ook van toepassing is op culturele evenementen zoals theater of kunst in het algemeen. U heeft de neiging om te veel van de mensen om u heen te eisen. Ook als het natuurlijk voor u voelt, kan het misschien een averechts effect op u hebben. U kunt maar beter voorzichtig keuzes maken.

Mercurius in Ram
17.4.07:48 - 6.5.20:13
a
17.4.
Mercurius in Stier
6.5.21:13 - 21.5.12:39
b
6.5.
Mercurius in Tweelingen
21.5.13:39 - 4.6.21:52
c
21.5.

In deze periode zal uw denken beslissend en objectief zijn, wat een groot voordeel zal zijn voor het oplossen van elke vorm van problemen. Het is gemakkelijker voor u om te komen met originele ideeën in plaats van spontane ideeën. Echter zou u een aantal problemen kunnen hebben met concentratie. Verwijzend naar communicatie zult u zeer zelfverzekerd, energiek en overtuigend zijn.

In deze periode hebben we vaak de neiging om ons rationeel te gedragen en kalm proberen te blijven. Het lijkt dat emoties ons niet aangaan, als we worden beïnvloed door Mercurius. Onze communicatie is nogal traag en voorzichtig, maar aan de andere kant is het heel begrijpelijk. U zult bovendien in staat zijn om iets succesvol af te ronden dankzij uw geduld en uithoudingsvermogen. Daarom zal niets uw ontwikkeling tegenhouden.

In deze periode zal u mondeling competent zijn, dus u zult een geweldige spreker zijn. U zult geen gebrek hebben aan woordenschat, noch zelfvertrouwen. In aanvulling daarop zult u, dankzij uw houding, in staat zijn om van veel mensen de aandacht te trekken en zult u in staat zijn hen te beïnvloeden. Uw belangen zullen verschillend zijn. U zult enthousiast zijn over alles wat uw horizon verbreedt en voldoen aan uw verlangen naar onderwijs.

Mars in Tweelingen
31.3.07:45 - 16.5.04:39
c
31.3.
Mars in Kreeft
16.5.05:39 - 2.7.00:47
d
16.5.

Tijdens deze periode kunt u genieten van zelf dingen aan te leren, bijvoorbeeld door te lezen. U zult in het algemeen verlangen naar nieuwe informatie die u later kunt gebruiken. Uw argumenten zullen zeer sterk zijn en u zult daardoor in staat zijn om overal uit te komen. Echter kan uw persoonlijkheid een beetje uit balans en onstabiel lijken alsof er een persoonlijk conflict in uzelf gaande is. Wanneer dit wordt benadrukt zult u sarcasme en bitsheid gebruiken als afweermechanisme.

Tijdens deze periode zal uw energie moeten gaan naar uw beste vrienden en familie - het huis dat u gezamenlijk heeft gecreëerd. Uw beschermend vermogen zal deze dagen zeer sterk zijn. U zult met een defensieve houding reageren op stress. Als u uw emoties opkropt, kan dit leiden tot bitterheid en irrationele woede.

 

contactFacebook