Boogschutter mei Horoscoop 2018

In mei zal de positiviteit doorzetten voor de Boogschutter. U staat voorafgaand aan een periode waarin u zeer fantasierijk zult worden en u geen problemen heeft met het vinden van oplossingen voor de problemen waar anderen niet mee om kunnen gaan. Dit kan zowel worden gebruikt in het privéleven als op het werk. Mensen zullen blij zijn om bij u te komen voor advies en u zult er voor hen zijn.

Houd in gedachten dat te veel stress slecht is voor uw gezondheid. De Boogschutter zou moeten leren om in mei te ontspannen. Profiteer van de rustige situatie op uw werk en ga op excursie, wellicht met uw vrienden. U zult zien dat u zult terugkeren vol met nieuw verworven energie, welke u anders te kort had gehad.

Wees geduldig en haast u niet om uw werk af te maken. Het is het niet waard.

Vergeet oude vrienden niet. Zoek een moment om hen te ontmoeten, bijvoorbeeld voor een kopje koffie.

Boogschutter juni >>


De Zon in Stier
20.4.04:57 - 21.5.04:02
b
20.4.
De Zon in Tweelingen
21.5.05:02 - 21.6.11:54
c
21.5.

Deze periode kan erg voordelig voor u zijn. U zult meedogenloos en stabiel zijn als het gaat om uw mening. U handelt als een natuurlijke autoriteit en u zult gerespecteerd worden. U kunt een noodzaak voelen om uw geld te verzamelen als dit relevant voor u is. Met dit in het achterhoofd kunt u in staat zijn om harder te werken dan u gewoonlijk doet. Het zou echter kunnen lijken alsof u hebzuchtig en gemeen bent naar anderen in extreme situaties.

Deze periode zal u geen rust geven. Een verlangen naar nieuwe informatie zal u voortbewegen. U kunt gezellig, intellectueel of zelfs socialistisch lijken in de maatschappij. Nieuwe kennis en vaardigheden zullen u helpen met zelfrealisatie. U hoeft dus niet bang te zijn om te leergierig te zijn, zelfs niet ten koste van relaties.

Venus in Tweelingen
24.4.18:23 - 19.5.14:52
c
24.4.
Venus in Kreeft
19.5.15:52 - 13.6.23:40
d
19.5.

U hoeft deze dagen niet slechts op één plaats te blijven. Reizen, nieuwe avonturen, het sociale leven en flirten zullen u aantrekken. In extreme gevallen kunnen anderen uw gedrag neerhalen. Op het gebied van de liefde zal slechts één partner u niet tevreden stellen. Heeft u een langdurige relatie? Dan zou uw partner met tal van interessante ideeën moeten komen om u gelukkig maken.

Gedurende deze periode zijn uw emoties intens welke ervoor kunnen zorgen dat u kwetsbaar bent. Het is dus niet verwonderlijk dat u dit zult proberen te verbergen naar de buitenwereld. U kunt heel empathisch en medelevend zijn voor anderen., maar diep van binnen, vecht u tegen tegenstrijdige gevoelens en zult u niet in staat zijn om te beslissen. U zult uw partner aanmoedigen en hem/haar vertrouwen geven.

Mercurius in Ram
6.3.08:23 - 13.5.14:27
a
6.3.
Mercurius in Stier
13.5.15:27 - 30.5.01:35
b
13.5.
Mercurius in Tweelingen
30.5.02:35 - 12.6.21:46
c
30.5.

In deze periode zal uw denken beslissend en objectief zijn, wat een groot voordeel zal zijn voor het oplossen van elke vorm van problemen. Het is gemakkelijker voor u om te komen met originele ideeën in plaats van spontane ideeën. Echter zou u een aantal problemen kunnen hebben met concentratie. Verwijzend naar communicatie zult u zeer zelfverzekerd, energiek en overtuigend zijn.

In deze periode hebben we vaak de neiging om ons rationeel te gedragen en kalm proberen te blijven. Het lijkt dat emoties ons niet aangaan, als we worden beïnvloed door Mercurius. Onze communicatie is nogal traag en voorzichtig, maar aan de andere kant is het heel begrijpelijk. U zult bovendien in staat zijn om iets succesvol af te ronden dankzij uw geduld en uithoudingsvermogen. Daarom zal niets uw ontwikkeling tegenhouden.

In deze periode zal u mondeling competent zijn, dus u zult een geweldige spreker zijn. U zult geen gebrek hebben aan woordenschat, noch zelfvertrouwen. In aanvulling daarop zult u, dankzij uw houding, in staat zijn om van veel mensen de aandacht te trekken en zult u in staat zijn hen te beïnvloeden. Uw belangen zullen verschillend zijn. U zult enthousiast zijn over alles wat uw horizon verbreedt en voldoen aan uw verlangen naar onderwijs.

Mars in Steenbok
17.3.17:32 - 16.5.06:54
j
17.3.
Mars in Waterman
16.5.07:54 - 13.8.04:35
k
16.5.

De energie van deze plaatsing is ideaal voor carrièrezaken. Het verlangen naar materiële bevrediging en erkende status zijn belangrijk voor u en motiveren u. Uw zelfbeheersing en managementvaardigheden zijn ook op een hoog niveau. Als het gaat om ontspanning, geeft u de voorkeur om tijd door te brengen in een groep terwijl u yoga of ademhalingsoefeningen doet.

Gedurende deze periode zult u vrienden, familie en loyale mensen gaan waarderen. Daarom heeft u er geen probleem mee om voor hen te vechten. Uw morele waarden zijn veel hoger deze dagen. Dat is dan ook de reden waarom u boos te krijgen bent als u te maken krijgt met het gebrek aan respect of onrecht. U zult innovatieve adviezen hebben welke worden gekenmerkt door goede organisatorische vaardigheden.

 

contactFacebook