Horoscoop 2024

Alle sterrenbeelden zullen in het nieuwe jaar verschuivingen en nieuwe perspectieven op het leven ervaren. Met consistente inspanning voorspelt de horoscoop voor 2024 succes op het gebied van werk en geld, evenals een positieve kijk op romantische relaties.

De invloed van Mars in Boogschutter zorgt ervoor dat het begin van het jaar optimistisch, vol vrijheid en avontuur is. De motivatie en energieboost zullen je helpen om te werken aan de doelen die je hebt gesteld. Niettemin moeten vuurtekens voorzichtig zijn, omdat ze afgeleid kunnen raken en kunnen afwijken van hun plannen.

Naarmate de energie stabiliseert, zal de eerste helft van het jaar perfect zijn voor zaken, werk en studie. Je zult geleidelijk werken aan al je doelen en een gestage vooruitgang voelen. Aardetekens, die van nature praktisch en geduldig zijn, zullen een pragmatische houding aannemen, terwijl watertekens uitstekende resultaten kunnen verwachten. Welvaart en genot zullen deze periode markeren.

In het midden van de zomer, met de verplaatsing van Saturnus, zul je de last van je verplichtingen voelen. Belangrijke beslissingen nemen of extra taken op zich nemen kan stressvol zijn. Luchttekens kunnen zich uitgeput en angstig voelen als ze geen rust nemen. Het is daarom het beste om het rustig aan te doen en tijd te besteden aan zowel jezelf als je familie.

Jupiter gaat in de herfst retrograde, wat vooral moeilijk zal zijn voor Leeuw en Waterman - zij zullen de vruchten van hun arbeid niet zien en depressief kunnen worden. Deze spanning zal hen echter helpen hun leven ten goede te veranderen. Aardetekens daarentegen worden begunstigd door het geluk, en deuren van kansen zullen zich voor hun ogen openen.

Aan het einde van het jaar zal Mars invloed hebben op de Kreeft, wat het verlangen om familiewaarden op te bouwen zal aanwakkeren. De zachtheid van het teken en de energie van de vurige planeet zullen leiden tot verhoogde gevoeligheid. Je zult tijd doorbrengen met je geliefden en de diepte van je gevoelens zal je spirit vervullen.


Jupiter in Stier
16.5. 2023 - 26.5. 2024
b
16.5.
Jupiter in Tweelingen
26.5. 2024 - 9.6. 2025
c
26.5.

In deze periode, dankzij het geduld en de stabiliteit die wordt gemedieerd door de positie van Jupiter in Stier, zult u het goed doen in elk bedrijf en in alles met betrekking tot financiën. Met jouw perspectief zul je in staat zijn om alle onafgemaakte zaken te volgen. Je houdt niet van mensen die je voortgang proberen te belemmeren.

In deze periode zul je het erg druk hebben; er zijn veel wegen naar ontdekking, interviews en discussies in het verschiet. Je voelt je ook aangetrokken tot nieuwe ervaringen, bijvoorbeeld in het buitenland. Deze periode is geschikt voor creatieve activiteiten. Het nadeel van dit verlangen naar informatie, veroorzaakt door de invloed van Jupiter, kan twijfel zijn over religie die we te logisch proberen uit te leggen.

Saturn in Vissen
7.3. 2023 - 25.5. 2025
l
7.3.
Uranus in Stier
15.5. 2018 - 26.4. 2026
b
15.5.

Gedurende deze periode kunt u de wens voelen om de routine te veranderen. Of het nu een traditie is van de samenleving of uw eigen waardes. U bent creatief en heeft tal van geweldige ideeën, dus het is geen wonder dat u iets achterhaald niet kunt uitstaan. Er is echter ook een bedreiging van plotselinge veranderingen in relaties. U kunt onverbiddelijk zijn.

Neptunes in Vissen
3.2. 2012 - 30.3. 2025
l
3.2.

U zult zich waarschijnlijk mentaal sterk voelen in deze periode. Als u vaak en intensief aan iets denkt en geduldig bent, dan zult u zonder twijfel krijgen wat u wilt. Als gevolg van uw rustige en gulle karakter kunt u mogelijk in financiële problemen komen, wat uiteindelijk kan leiden tot existentiële problemen.