Leeuw mei Horoscoop 2018

De Leeuw zal ook in mei van het leven genieten. De invloed van Venus op dit sterrenbeeld is nu heel sterk, daarom heeft u veel avontuur en flirting. Dat geldt niet alleen voor nieuwe en pas opkomende relaties, maar ook voor langdurige relaties. U zult het gevoel krijgen dat u weer verliefd bent. Verwaarloos uw familie echter niet.

De tijd dat mei brengt kan voornamelijk worden gebruikt om lange-termijn zaken aan te pakken. Zo zullen investeringen op dit moment zijn vruchten afwerpen. Maak echter elke beslissing zorgvuldig en val niet voor frauduleuze transacties. Leeuwen zullen ook genieten van actieve ontspanning welke zij immers nodig hebben.

U zult moeilijke tijden kennen. Maar op zulke momenten zult u zichzelf bewijzen als een zeer goede werknemer en uw baas zal het erg waarderen.

Zelfs als sport een moment is dat u alleen voor uzelf wilt hebben, maak dan een uitzondering en neem een vriend mee.

Leeuw juni >>


De Zon in Stier
20.4.04:57 - 21.5.04:02
b
20.4.
De Zon in Tweelingen
21.5.05:02 - 21.6.11:54
c
21.5.

Deze periode kan erg voordelig voor u zijn. U zult meedogenloos en stabiel zijn als het gaat om uw mening. U handelt als een natuurlijke autoriteit en u zult gerespecteerd worden. U kunt een noodzaak voelen om uw geld te verzamelen als dit relevant voor u is. Met dit in het achterhoofd kunt u in staat zijn om harder te werken dan u gewoonlijk doet. Het zou echter kunnen lijken alsof u hebzuchtig en gemeen bent naar anderen in extreme situaties.

Deze periode zal u geen rust geven. Een verlangen naar nieuwe informatie zal u voortbewegen. U kunt gezellig, intellectueel of zelfs socialistisch lijken in de maatschappij. Nieuwe kennis en vaardigheden zullen u helpen met zelfrealisatie. U hoeft dus niet bang te zijn om te leergierig te zijn, zelfs niet ten koste van relaties.

Venus in Tweelingen
24.4.18:23 - 19.5.14:52
c
24.4.
Venus in Kreeft
19.5.15:52 - 13.6.23:40
d
19.5.

U hoeft deze dagen niet slechts op één plaats te blijven. Reizen, nieuwe avonturen, het sociale leven en flirten zullen u aantrekken. In extreme gevallen kunnen anderen uw gedrag neerhalen. Op het gebied van de liefde zal slechts één partner u niet tevreden stellen. Heeft u een langdurige relatie? Dan zou uw partner met tal van interessante ideeën moeten komen om u gelukkig maken.

Gedurende deze periode zijn uw emoties intens welke ervoor kunnen zorgen dat u kwetsbaar bent. Het is dus niet verwonderlijk dat u dit zult proberen te verbergen naar de buitenwereld. U kunt heel empathisch en medelevend zijn voor anderen., maar diep van binnen, vecht u tegen tegenstrijdige gevoelens en zult u niet in staat zijn om te beslissen. U zult uw partner aanmoedigen en hem/haar vertrouwen geven.

Mercurius in Ram
6.3.08:23 - 13.5.14:27
a
6.3.
Mercurius in Stier
13.5.15:27 - 30.5.01:35
b
13.5.
Mercurius in Tweelingen
30.5.02:35 - 12.6.21:46
c
30.5.

In deze periode zal uw denken beslissend en objectief zijn, wat een groot voordeel zal zijn voor het oplossen van elke vorm van problemen. Het is gemakkelijker voor u om te komen met originele ideeën in plaats van spontane ideeën. Echter zou u een aantal problemen kunnen hebben met concentratie. Verwijzend naar communicatie zult u zeer zelfverzekerd, energiek en overtuigend zijn.

In deze periode hebben we vaak de neiging om ons rationeel te gedragen en kalm proberen te blijven. Het lijkt dat emoties ons niet aangaan, als we worden beïnvloed door Mercurius. Onze communicatie is nogal traag en voorzichtig, maar aan de andere kant is het heel begrijpelijk. U zult bovendien in staat zijn om iets succesvol af te ronden dankzij uw geduld en uithoudingsvermogen. Daarom zal niets uw ontwikkeling tegenhouden.

In deze periode zal u mondeling competent zijn, dus u zult een geweldige spreker zijn. U zult geen gebrek hebben aan woordenschat, noch zelfvertrouwen. In aanvulling daarop zult u, dankzij uw houding, in staat zijn om van veel mensen de aandacht te trekken en zult u in staat zijn hen te beïnvloeden. Uw belangen zullen verschillend zijn. U zult enthousiast zijn over alles wat uw horizon verbreedt en voldoen aan uw verlangen naar onderwijs.

Mars in Steenbok
17.3.17:32 - 16.5.06:54
j
17.3.
Mars in Waterman
16.5.07:54 - 13.8.04:35
k
16.5.

De energie van deze plaatsing is ideaal voor carrièrezaken. Het verlangen naar materiële bevrediging en erkende status zijn belangrijk voor u en motiveren u. Uw zelfbeheersing en managementvaardigheden zijn ook op een hoog niveau. Als het gaat om ontspanning, geeft u de voorkeur om tijd door te brengen in een groep terwijl u yoga of ademhalingsoefeningen doet.

Gedurende deze periode zult u vrienden, familie en loyale mensen gaan waarderen. Daarom heeft u er geen probleem mee om voor hen te vechten. Uw morele waarden zijn veel hoger deze dagen. Dat is dan ook de reden waarom u boos te krijgen bent als u te maken krijgt met het gebrek aan respect of onrecht. U zult innovatieve adviezen hebben welke worden gekenmerkt door goede organisatorische vaardigheden.

 

contactFacebook