De Maan in Vissen

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Vissen: Dit teken van de dierenriem is verbonden met de planeten Jupiter en Neptunus. Me...

Wanneer de Maan in Vissen is, is het gebruikelijk dat mensen irrationeel beginnen te denken. U dient dit feit in gedachten te houden, omdat het u zal helpen om onnodige problemen te voorkomen. U heeft vaak de neiging om de werkelijkheid te verdraaien zodat lijkt op de manier zoals u wilt dat het is.

U houdt er vaak van om aan de realiteit te ontsnappen met behulp van uw eigen gedachten en verbeelding. De reden is, bijvoorbeeld, dat de werkelijkheid te hard is. U bent in staat om kwetsbaarheid bij anderen te zien en te begrijpen, omdat u zich ook hetzelfde voelt. Bovendien helpt het omgaan met problemen van anderen u te ontsnappen aan uw eigen problemen.

Wanneer de Maan in Vissen is, verlangt u naar romantiek en een soort van magie. Een emotioneel stabiele relatie en een veilig thuisgevoel zijn belangrijk voor u.


U kunt een energie verwachten op het gebied van de verbeelding, die zal werken op volle sterkte deze dagen. Daarom kan uw verstand soms zijn kracht verliezen – ten koste van emoties. U bent ook meer empathisch dan ooit. U zult geen problemen hebben om u in te leven in een breed scala van mensen. Echter is het nadeel dat u vaak uw eigen dilemma’s en problemen vergeet.

De maan in Vissen beidt energie wat u erg gastvrij maakt. U stemming is, op een positieve manier, erg besmettelijk. U zult deze vaardigheden vooral onder familieleden gebruiken.