Horoscoop 2023

In het komende jaar 2023 kun je uitkijken naar veel energie en kracht die je zullen helpen met de langverwachte veranderingen in je persoonlijke en carrièreleven. Dankzij de motivatie waaraan het je zeker niet zal ontbreken, zul je voortdurend vooruitgaan.

U kunt verwachten dat het ingaan van het nieuwe jaar een transformatie voor u zal zijn. Jupiter's positie in Ram zal je potentieel en ambitie versterken, en je zult in staat zijn om je doelen te bereiken. Dit geldt vooral voor de vuurtekens.

In de eerste helft van 2023 moeten vooral Tweelingen, Weegschalen en Watermannen voorzichtig zijn, want zij kunnen wat autoritaire neigingen vertonen en wantrouwend staan tegenover de mening van anderen. Dit kan leiden tot confrontaties met hun geliefden of collega's op het werk, waar ze later spijt van kunnen krijgen. Het niet vertrouwen van anderen betekent echter niet per se iets verkeerds en het zou ook je verantwoordelijkheidsgevoel kunnen versterken, wat toch behoorlijk heilzaam kan zijn.

Op het gebied van carrière zal 2023 een geweldig jaar worden! Vooral voor de aardetekens, wiens toch al sterke ambitie en verlangen naar financiële zekerheid zal intensiveren. Zoals de positie van Uranus doet vermoeden, zult u zeer creatief zijn en vol frisse ideeën. Soms zal het zelfs moeilijk te geloven zijn.

In de tweede helft van het jaar kunnen velen van ons wroeging ervaren. In deze periode zult u geen enkele vorm van manipulatie of overreding tolereren. In deze gevallen kunnen vooral de vuurtekens een sterke wrok voelen en kunnen geneigd zijn tot agressie. Watertekens kunnen zich erg kwetsbaar voelen, dus zullen ze zich veiliger voelen achter hun beschermende schild.

Mars in Boogschutter, aan het eind van het jaar, zal weer energie in je leven brengen. U zult verlangen naar reizen, sporten en nieuwe mensen ontmoeten, onder wie u misschien uw zielsverwant zult vinden.


Jupiter in Ram
20.12. 2022 - 16.5. 2023
a
20.12.
Jupiter in Stier
16.5. 2023 - 26.5. 2024
b
16.5.

In deze periode maak je optimaal gebruik van je leiderschapspotentieel. Degenen die zelfverzekerd zijn en niet bang zijn om op te vallen, kunnen zelfs trends zetten en daardoor veel mensen in hun omgeving beïnvloeden. Je zult ook geen gebrek aan energie hebben en als je leert om het over te dragen aan anderen, staat er niets je in de weg. Er is echter een nadeel: u trekt misschien hulpeloze mensen aan.

In deze periode, dankzij het geduld en de stabiliteit die wordt gemedieerd door de positie van Jupiter in Stier, zult u het goed doen in elk bedrijf en in alles met betrekking tot financiën. Met jouw perspectief zul je in staat zijn om alle onafgemaakte zaken te volgen. Je houdt niet van mensen die je voortgang proberen te belemmeren.

Saturn in Waterman
17.12. 2020 - 7.3. 2023
k
17.12.
Saturn in Vissen
7.3. 2023 - 25.5. 2025
l
7.3.

Het effect van deze periode is vaak verbonden met ongenoegen, handicap voor tolerantie of dingen of mensen te accepteren die afwijken van de standaard. Waarschijnlijk zult u een angst voelen dat u niet in de groep past of dat u zich een vreemdeling voelt. Wantrouwen kan ook optreden. Vooral met een verwijzing naar mensen die stevig en optimistisch zijn. Het zal echter een positief effect op uw maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben.

Uranus in Stier
15.5. 2018 - 26.4. 2026
b
15.5.

Gedurende deze periode kunt u de wens voelen om de routine te veranderen. Of het nu een traditie is van de samenleving of uw eigen waardes. U bent creatief en heeft tal van geweldige ideeën, dus het is geen wonder dat u iets achterhaald niet kunt uitstaan. Er is echter ook een bedreiging van plotselinge veranderingen in relaties. U kunt onverbiddelijk zijn.

Neptunes in Vissen
4.4. 2011 - 30.3. 2025
l
4.4.

U zult zich waarschijnlijk mentaal sterk voelen in deze periode. Als u vaak en intensief aan iets denkt en geduldig bent, dan zult u zonder twijfel krijgen wat u wilt. Als gevolg van uw rustige en gulle karakter kunt u mogelijk in financiële problemen komen, wat uiteindelijk kan leiden tot existentiële problemen.