Leeuw Horoscoop 2023

In 2023 zullen Leeuw vol zelfvertrouwen zijn en een sterke geestelijke gezondheid hebben. Wat ze ook doen, ze zullen bereiken wat ze willen. Hun verlangen om het middelpunt van de belangstelling te worden zal in ieder geval in de eerste helft van het jaar in vervulling gaan, omdat ze zich als volwassen professionals zullen gedragen en een voorbeeld voor anderen zullen zijn. Horoscoop 2023 adviseert Leeuw echter om een zekere mate van zelfkritiek te handhaven. Overmatig zelfvertrouwen kan naar buiten toe arrogant overkomen.

De leeuw zullen het nieuwe jaar op de juiste voet beginnen. Het bereiken van uw doelen zal vanzelf gaan en zonder veel moeite. U zult zo gemotiveerd aan het werk zijn dat u soms verstrooid en heerszuchtig overkomt, wat helemaal niet goed is als u leiding geeft aan een team van mensen. Behoud daarom een gezond niveau van motivatie en discipline, maar overdrijf het niet.

In de eerste helft van het jaar zult u ook verlangen naar sportactiviteiten. Uw lichaam zal in staat zijn goede prestaties te leveren, wat u zal helpen beter te worden in balsporten met uw vrienden. In deze periode beginnen spijsverteringsgerelateerde gezondheidsproblemen echter wat op te spelen. Probeer daarom af en toe gezonder te koken of ga naar een restaurant waar ze een voedzaam gerecht voor je kunnen maken en vergeet niet om pittige gerechten te vermijden.
De positie van Mars wekt scheppingskracht en seksuele energie op. U zult verlangen naar passie en lichamelijk contact; u kunt zich dus verheugen op een heel mooie ervaring op dit gebied. Een groot seksueel avontuur staat u te wachten. Uw creativiteit zal vooral tot uiting komen in uw carrière, waar u versteld zult staan van uw geweldige ideeën, dankzij welke u de verwachte promotie kunt behalen. Wat liefdesrelaties betreft, kunt u zich verheugen op aangename romantische momenten. Als u niet verliefd bent, heeft u in deze periode de grootste kans om iemand nieuw te ontmoeten.

In de herfst, begin je langzaam te worstelen met vermoeidheid. Je kunt ook wroeging hebben die je niet laat slapen. Je lichaam zal je vragen om je dagelijkse routine te veranderen en om meer respect. Ga daarom met uw partner naar wellness of voor een vakantie om wat zon te pakken.

U zult het jaar 2023 afsluiten met het vieren van uw successen. Je zult vol motivatie zijn om je vaardigheden te blijven ontwikkelen, maar je behoefte aan gemoedsrust zal in deze tijd duidelijk worden. Trakteer uzelf daarom op rust en vrede met uw geliefden en overhaast niets.