Vissen Horoscoop 2023

De vertegenwoordigers van dit waterteken worden gekenmerkt door grote verbeeldingskracht en hoge doelen. Hun zwakte is echter een lage inzet en een laag gevoel van eigenwaarde. Maar het jaar 2023 heeft voor Vissen een carrière-uitdaging voorbereid, waarbij ze de kracht en vastberadenheid zullen kunnen gebruiken die het nieuwe jaar hen biedt.

In de eerste helft van het jaar zul je je een beetje onzeker voelen door de enorme hoeveelheid energie die de horoscoop 2023 naar Vissen brengt. Je zult de kans krijgen om een nieuwe carrière te beginnen, waarbij je je gebrek aan moed zult overwinnen en voor je doelen zult gaan. Wees ook niet bang om de veranderingen aan te brengen die je al lang van plan bent - schilder je appartement of begin met een kleine renovatie.

In de lentemaanden zult u vol geestelijke gezondheid zijn. Omdat u zult overlopen van creatieve ideeën, zult u niet alleen uw collega's op het werk, maar ook uw vrienden versteld doen staan. U kunt zich verheugen op een aanzienlijk geldbedrag en een aanbod om op zakenreis naar het buitenland te gaan. Misschien ontmoet u in deze periode ook uw zielsverwant.

In de tweede helft van het jaar begint de kracht van Saturnus in het teken Vissen de overhand te krijgen. Daarom waarschuwt de horoscoop de vertegenwoordigers van dit gevoelige teken voor emotionele kwetsbaarheid. In deze periode zult u zich afsluiten. Migraine, wroeging en sommige psychosomatische problemen kunnen ook de kop opsteken. Gebruik deze periode om te ontspannen. Doe het rustig aan, kijk een leuke film of mediteer een beetje.

Als het op relaties aankomt, zullen uw gevoelens dit jaar diep zijn, en u zult elk moment heel intens beleven. Tederheid en empathie zullen uw sterke punten worden, dus tijd met u doorbrengen zal een genoegen zijn. Vooral bij het begin van de zomer en de herfst kunt u zich vol tegenstrijdigheden voelen, en uw weerloosheid zal zich beginnen af te tekenen. Blijf daarom veilig en geef uzelf eerst de tijd om na te denken.