Stier Horoscoop 2023

In 2023 zullen Stier vooral jagen op geld en nieuwe ervaringen. Hun sterke punt zal doorzettingsvermogen en ambitie zijn, en daarom raadt de horoscoop 2023 je aan om recht op je doelen af te gaan en je niet te laten hinderen door de mening van andere mensen. Echter, omdat de vertegenwoordigers van dit aardeteken geneigd zijn tot materialisme, kunnen ze in de hitte van het najagen van geld gemakkelijk in situaties terechtkomen waarin ze hardvochtig kunnen lijken. Dit geldt niet voor relaties, en u kunt zich in dit opzicht verheugen op zeer sterke en emotionele ervaringen.

U zult het nieuwe jaar vol verve en motivatie ingaan. De sterke behoefte om dingen ruim van tevoren in detail te plannen zal u vooruit stuwen. Het zal u zeker niet ontbreken aan een duidelijke visie op uw carrière en de wens om er het maximale voor te doen - of u nu speciale seminars moet bijwonen of 's nachts hard moet studeren.

De lentemaanden zullen een verlangen wekken om te reizen en nieuwe culturen te leren kennen. Je plan om de reiservaringen te koppelen aan geld verdienen zal goed uitpakken. Je vrienden zullen je steunen, of ze zullen zelfs voor je plan vallen en met je meegaan. Tijdens deze periode zul je een grote eetlust hebben, dus let op je gewicht en vergeet niet te bewegen.

Door de positie van Venus zullen uw zintuigen intenser worden, vooral in de lente, en zult u alles wat met liefdesrelaties te maken heeft twee keer zo veel ervaren. U kunt zich verheugen op diepe gesprekken met uw partner, en ook mooie momenten samen staan u te wachten. In deze tijd zult u echter hoge eisen stellen aan uzelf en uw partner, wat kan leiden tot meningsverschillen en ruzies, die gepaard zullen gaan met zeer heftige emoties. Als u geen vaste partner heeft, wacht in deze tijd misschien uw zielsverwant om de hoek op u.

In de herfst zult u moe worden, en u zult afstand nemen van anderen. Onderdompeling in het lezen van boeken over zelfontplooiing zal een goede oplossing zijn voor deze rustige periode. Dit komt doordat er bepaalde veranderingen in je huidige mindset zullen beginnen. Je kunt deze periode ook benutten om oude spullen uit te zoeken en ruimte in de kast te creëren voor nieuwe.

In de winter wordt u overweldigd door de verantwoordelijkheden die zich in de loop van het jaar hebben opgestapeld, waardoor u zich gefrustreerd voelt. Maar laat je er niet door opslokken; de wereld zal niet vergaan als je iets niet afkrijgt. Doe je best, maar overdrijf het niet. Je kunt beter genieten van het gezelschap van je vrienden en familie en je ontspannen.