Schorpioen september Horoscoop 2019

De aanstaande herfst brengt je in kalmer water, wat de Schorpioen de hele maand september zal blijven voelen. De situatie in de liefde en je carrière is eindelijk stabiel en je nu gaan genieten van je welverdiende rust. De beste manier is een actieve rustpauze zoals sport of een lange wandeling.

September brengt gebeurtenissen met zich mee rondom het privéleven van de Schorpioen. Helaas zullen ze dit keer niet positief zijn. De harmonie tussen u en uw partner is enigszins verdwenen waardoor u middenin een ruzie kunt belanden. Ook al heeft u de neiging om overdreven slecht gehumeurd te zijn, u moet proberen te kalmeren. Alleen op die manier kan de situatie worden gered.

U zult moeilijke tijden kennen. Maar op zulke momenten zult u zichzelf bewijzen als een zeer goede werknemer en uw baas zal het erg waarderen.

Bezoek een museum of tentoonstelling. U zult er plezier hebben en misschien iets nieuws leren.

Schorpioen october >>


De Zon in Maagd
23.8.11:48 - 23.9.09:36
f
23.8.
De Zon in Weegschaal
23.9.10:36 - 23.10.19:06
g
23.9.

U zult niet in staat zijn om nervositeit te weerstaan in deze periode. U zult zich misschien langzamer en meer onzeker voelen en anderen kunnen dit merken. U zult meer dan ooit proberen netjes en systematisch te zijn tijdens het werk, als gevolg van angst voor mogelijke obstakels die u probeert te vermijden. U kunt zelfrealisatie vinden door in deze periode te werken met uw handen. Uw handvaardigheden zullen u verlichten.

Deze periode zal zeer serieus zijn voor u. U zult veel nadenken, zowel over uw daden als over uw gedrag, in sommige gevallen kunt u zelfs besluiteloos of langzaam lijken. Maar, u zult kunst en elke vorm van een spirituele ervaring waarderen. Bovendien zou een wandeling in de natuur u verrijken. Als u aan zelfreflectie wilt doen, dan zult u alleen moeten zijn. Want het is de enige manier om uw gedachten te ordenen en zich veilig en tevreden te voelen.

Venus in Maagd
21.8.10:48 - 14.9.15:23
f
21.8.
Venus in Weegschaal
14.9.16:23 - 8.10.18:47
g
14.9.

Deze periode zal uw zintuigen aanscherpen met name als het gaat om besluitvorming. De mogelijkheid om te weten wat mooi en waardevol is en wat onbetaalbaar en afschuwelijk is, kan zeer nuttig zijn. U zult heel aardig en beleefd naar uw partner zijn en waarschijnlijk zullen er daarom geen problemen in uw relatie voorkomen.

Gedurende deze tijd zult u onbewust veel waarde hechten aan relaties en zorgen dat ze goed in balans zijn en vol met harmonie. Dat zal voor u de sleutel naar geluk zijn. Een ander voordeel is uw aangename houding, u lijkt bijna geweldig voor anderen. Wanneer het echter gaat om beslissingen nemen, dan kunt u zich onzeker voelen. Dat is uw zwakke punt deze dagen.

Mercurius in Maagd
29.8.09:35 - 14.9.09:01
f
29.8.
Mercurius in Weegschaal
14.9.10:01 - 3.10.09:59
g
14.9.

U zal succesvol zijn in het omgaan met problemen in deze periode. U bent in staat om alles nauwkeurig te analyseren en het snel door te hebben. Het is een goede periode voor allerlei soorten experts. Bovendien kunnen uw gesprekken vaak gaan over gezondheid. Aangezien uw interesse op dat gebied intens zal zijn.

Als u in de buurt bent van twee mensen die een ruzie hebben in deze periode, dan zal het veel van u eisen om het slechts met een van hen eens te zijn. Uw besluitvorming zal langzamer zijn en u zult meer tijd nodig hebben om alles te overwegen. Als u uw mening overbrengt, zal uw expressie nogal zwaar zijn. Bovendien maakt u niet graag vijanden, u wilt liever met iedereen bevriend zijn.

Mars in Maagd
18.8.06:49 - 4.10.05:52
f
18.8.

Gedurende deze periode is het zeker handig om uw energie in werk te steken, omdat uw gevoelens gevoelloos zijn. Kwesties in verband met relaties kunnen belachelijk lijken en niet interessant voor u. Uw werk zal u echt voldoening geven, hoewel, als iemand probeert om uw prestaties tegenhoudt, wat u onder druk doet komen te staan, zult u wellicht kritisch en kieskeurig kunnen worden.

 

contactFacebook