Kreeft september Horoscoop 2019

September brengt je veel productiviteit. De Kreeft geeft niet veel om relaties tijdens deze periode omdat hij vindt dat de problemen die eraan vasthangen nutteloos en oninteressant zijn. Je werk wordt je vluchthaven, maar tot op zekere hoogte. In stressvolle situaties, wordt je snel gefrustreerd en dit kan er voor zorgen dat je de stress op je vrienden of familie botviert, dus pas hiervoor op.

De komst van september betekent een positieve periode voor de Kreeft. Uw partner- en gezinsrelaties zullen harmonieus zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bespreken van serieuze onderwerpen. Ze zullen het begrijpen. Geef ze echter de tijd die ze nodig hebben om er over na te denken. U kunt ze niet pushen.

Uw gedurfde en tijdloze ideeën brengen helaas geen opwinding teweeg. De sterren staan voor u in de verkeerde positie.

Verlangt u naar avontuur? Begeef u onder de mensen en " vecht het uit" in uw eentje.

Kreeft october >>


De Zon in Maagd
23.8.11:48 - 23.9.09:36
f
23.8.
De Zon in Weegschaal
23.9.10:36 - 23.10.19:06
g
23.9.

U zult niet in staat zijn om nervositeit te weerstaan in deze periode. U zult zich misschien langzamer en meer onzeker voelen en anderen kunnen dit merken. U zult meer dan ooit proberen netjes en systematisch te zijn tijdens het werk, als gevolg van angst voor mogelijke obstakels die u probeert te vermijden. U kunt zelfrealisatie vinden door in deze periode te werken met uw handen. Uw handvaardigheden zullen u verlichten.

Deze periode zal zeer serieus zijn voor u. U zult veel nadenken, zowel over uw daden als over uw gedrag, in sommige gevallen kunt u zelfs besluiteloos of langzaam lijken. Maar, u zult kunst en elke vorm van een spirituele ervaring waarderen. Bovendien zou een wandeling in de natuur u verrijken. Als u aan zelfreflectie wilt doen, dan zult u alleen moeten zijn. Want het is de enige manier om uw gedachten te ordenen en zich veilig en tevreden te voelen.

Venus in Maagd
21.8.10:48 - 14.9.15:23
f
21.8.
Venus in Weegschaal
14.9.16:23 - 8.10.18:47
g
14.9.

Deze periode zal uw zintuigen aanscherpen met name als het gaat om besluitvorming. De mogelijkheid om te weten wat mooi en waardevol is en wat onbetaalbaar en afschuwelijk is, kan zeer nuttig zijn. U zult heel aardig en beleefd naar uw partner zijn en waarschijnlijk zullen er daarom geen problemen in uw relatie voorkomen.

Gedurende deze tijd zult u onbewust veel waarde hechten aan relaties en zorgen dat ze goed in balans zijn en vol met harmonie. Dat zal voor u de sleutel naar geluk zijn. Een ander voordeel is uw aangename houding, u lijkt bijna geweldig voor anderen. Wanneer het echter gaat om beslissingen nemen, dan kunt u zich onzeker voelen. Dat is uw zwakke punt deze dagen.

Mercurius in Maagd
29.8.09:35 - 14.9.09:01
f
29.8.
Mercurius in Weegschaal
14.9.10:01 - 3.10.09:59
g
14.9.

U zal succesvol zijn in het omgaan met problemen in deze periode. U bent in staat om alles nauwkeurig te analyseren en het snel door te hebben. Het is een goede periode voor allerlei soorten experts. Bovendien kunnen uw gesprekken vaak gaan over gezondheid. Aangezien uw interesse op dat gebied intens zal zijn.

Als u in de buurt bent van twee mensen die een ruzie hebben in deze periode, dan zal het veel van u eisen om het slechts met een van hen eens te zijn. Uw besluitvorming zal langzamer zijn en u zult meer tijd nodig hebben om alles te overwegen. Als u uw mening overbrengt, zal uw expressie nogal zwaar zijn. Bovendien maakt u niet graag vijanden, u wilt liever met iedereen bevriend zijn.

Mars in Maagd
18.8.06:49 - 4.10.05:52
f
18.8.

Gedurende deze periode is het zeker handig om uw energie in werk te steken, omdat uw gevoelens gevoelloos zijn. Kwesties in verband met relaties kunnen belachelijk lijken en niet interessant voor u. Uw werk zal u echt voldoening geven, hoewel, als iemand probeert om uw prestaties tegenhoudt, wat u onder druk doet komen te staan, zult u wellicht kritisch en kieskeurig kunnen worden.

 

contactFacebook