September Horoscoop 2017

Deze maand, die voor velen een doorbraak in hun manier van leven betekent, is over het algemeen voor niemand eenvoudig. September kan daarom een verraderlijke periode zijn.

Venus, dat in Leeuw komt in september, geeft ons de neiging om royaal te zijn naar anderen. De aandacht van het andere geslacht zal u een goed gevoel geven. Liefde kan zeer intensief en romantisch zijn tijdens deze periode. Aan de andere kant, als u een break-up ervaart, zal het moeilijk zijn hier overheen te komen.De zon en mercurius in Maagd zullen uw leven op orde brengen en u de mogelijkheid geven om te analyseren. Als u echter probeert tot de kern van de zaak te komen, kunt u naar de mensen om u heen een beetje traag en omslachtig overkomen.

Volgens de horoscoop van september 2017 kunnen mensen zelfs gedemotiveerd raken. Word niet wanhopig en raak niet in paniek. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat alle tegenslagen voorbij zullen gaan en dat deze periode slechts tijdelijk is. Focus op dingen waar u blij van wordt en vind tijd voor ontspanning. Het is belangrijk om in september rustig aan te doen.

Oktober Horoscoop 2017 >>


De Zon in Maagd
23.8.00:09 - 22.9.21:49
f
23.8.
De Zon in Weegschaal
22.9.22:49 - 23.10.07:13
g
22.9.

U zult niet in staat zijn om nervositeit te weerstaan in deze periode. U zult zich misschien langzamer en meer onzeker voelen en anderen kunnen dit merken. U zult meer dan ooit proberen netjes en systematisch te zijn tijdens het werk, als gevolg van angst voor mogelijke obstakels die u probeert te vermijden. U kunt zelfrealisatie vinden door in deze periode te werken met uw handen. Uw handvaardigheden zullen u verlichten.

Deze periode zal zeer serieus zijn voor u. U zult veel nadenken, zowel over uw daden als over uw gedrag, in sommige gevallen kunt u zelfs besluiteloos of langzaam lijken. Maar, u zult kunst en elke vorm van een spirituele ervaring waarderen. Bovendien zou een wandeling in de natuur u verrijken. Als u aan zelfreflectie wilt doen, dan zult u alleen moeten zijn. Want het is de enige manier om uw gedachten te ordenen en zich veilig en tevreden te voelen.

Venus in Leeuw
26.8.06:18 - 20.9.03:01
e
26.8.
Venus in Maagd
20.9.04:01 - 14.10.11:54
f
20.9.

Gedurende deze tijd hebben mensen de neiging om theatraler te handelen dan normaal, in het bijzonder als het gaat om liefde en relaties. U zult genieten van de aandacht van het andere geslacht, omdat dit uw ego stimuleert. Uw liefde kan tijdens deze periode zeer eerlijk en romantisch zijn, vooral als u verliefd wordt op iemand die u bewondert. Aan de andere kant kan op dit moment een breuk een moeilijke ervaring zijn.

Deze periode zal uw zintuigen aanscherpen met name als het gaat om besluitvorming. De mogelijkheid om te weten wat mooi en waardevol is en wat onbetaalbaar en afschuwelijk is, kan zeer nuttig zijn. U zult heel aardig en beleefd naar uw partner zijn en waarschijnlijk zullen er daarom geen problemen in uw relatie voorkomen.

Mercurius in Leeuw
31.8.17:27 - 10.9.04:34
e
31.8.
Mercurius in Maagd
10.9.05:34 - 30.9.02:29
f
10.9.
Mercurius in Weegschaal
30.9.03:29 - 17.10.09:44
g
30.9.

In deze periode zult u geen problemen hebben in relaties. Beïnvloed door Mercurius wordt u zeer loyaal en zult u geen behoefte hebben om over iemand te praten achter zijn rug om. Daarnaast zult u populair in de samenleving zijn met dank aan uw vermakelijkheid en spreekvaardigheid. U zult succesvol zijn op financieel en zakelijk gebied.

U zal succesvol zijn in het omgaan met problemen in deze periode. U bent in staat om alles nauwkeurig te analyseren en het snel door te hebben. Het is een goede periode voor allerlei soorten experts. Bovendien kunnen uw gesprekken vaak gaan over gezondheid. Aangezien uw interesse op dat gebied intens zal zijn.

Als u in de buurt bent van twee mensen die een ruzie hebben in deze periode, dan zal het veel van u eisen om het slechts met een van hen eens te zijn. Uw besluitvorming zal langzamer zijn en u zult meer tijd nodig hebben om alles te overwegen. Als u uw mening overbrengt, zal uw expressie nogal zwaar zijn. Bovendien maakt u niet graag vijanden, u wilt liever met iedereen bevriend zijn.

Mars in Leeuw
20.7.13:51 - 5.9.11:07
e
20.7.
Mars in Maagd
5.9.12:07 - 22.10.20:00
f
5.9.

Deze periode zorgt voor veel fysieke energie, maar ook voor sterke mentale gezondheid. U kunt gemakkelijk omgaan met de dagelijkse problemen. Echter komt de noodzaak om bewonderd te worden samen met uw vaardigheden – in dit geval moet u goed opletten, omdat er een conflict zou kunnen optreden. Uw vertrouwen is handig, maar het kan helaas ook een blijk van egoïsme zijn.

Gedurende deze periode is het zeker handig om uw energie in werk te steken, omdat uw gevoelens gevoelloos zijn. Kwesties in verband met relaties kunnen belachelijk lijken en niet interessant voor u. Uw werk zal u echt voldoening geven, hoewel, als iemand probeert om uw prestaties tegenhoudt, wat u onder druk doet komen te staan, zult u wellicht kritisch en kieskeurig kunnen worden.

 

contactFacebook