Maagd september Horoscoop 2023

voorzichtig, oplettend maar intelligent en nauwgezet Maagd

In september zullen de ouderlijke instincten ontwaken in Maagd. U zult tijd willen doorbrengen met uw kinderen, die heel gelukkig zullen zijn en u zult samen veel plezier hebben. Als u geen kinderen heeft, zou het zonde zijn om deze stemming niet te gebruiken, dus bied oppashulp aan uw vrienden, die het zeker zullen waarderen. Als u en uw partner van plan zijn een gezin te stichten, is dit het moment. In deze periode zult u heel sociaal zijn, en tegelijkertijd zal uw liefde voor dieren en uw verlangen om hen te helpen toenemen. U kunt helpen in het asiel of zelfs een huisdier adopteren.

Met dank aan de invloed van de zon zijn Maagden erg ontvankelijk en genereus. Wanneer iemand je om hulp vraagt doe je dit gelijk zonder twijfelen. Het is zelfs mogelijk dat je je als vrijwilliger beschikbaar stelt of bloed doneert om te voldoen aan je wens om te helpen.
In september zal je ook een nood tonen om te domineren. Je zal hierdoor met veel plezier de planning en organisatie van je collega's overnemen, met een grote kans op succes. Daarnaast zal je ook proberen om je partner te controleren, waarbij je vooral je eigen interesses en wensen op de voorgrond plaatst. Een teveel aan ijdelheid kan je relatie verknallen.

Maagd october >>


De Zon in Maagd
23.8.10:50 - 23.9.08:40
f
23.8.
De Zon in Weegschaal
23.9.09:40 - 23.10.18:10
g
23.9.

U zult niet in staat zijn om nervositeit te weerstaan in deze periode. U zult zich misschien langzamer en meer onzeker voelen en anderen kunnen dit merken. U zult meer dan ooit proberen netjes en systematisch te zijn tijdens het werk, als gevolg van angst voor mogelijke obstakels die u probeert te vermijden. U kunt zelfrealisatie vinden door in deze periode te werken met uw handen. Uw handvaardigheden zullen u verlichten.

Deze periode zal zeer serieus zijn voor u. U zult veel nadenken, zowel over uw daden als over uw gedrag, in sommige gevallen kunt u zelfs besluiteloos of langzaam lijken. Maar, u zult kunst en elke vorm van een spirituele ervaring waarderen. Bovendien zou een wandeling in de natuur u verrijken. Als u aan zelfreflectie wilt doen, dan zult u alleen moeten zijn. Want het is de enige manier om uw gedachten te ordenen en zich veilig en tevreden te voelen.

Venus in Leeuw
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Gedurende deze tijd hebben mensen de neiging om theatraler te handelen dan normaal, in het bijzonder als het gaat om liefde en relaties. U zult genieten van de aandacht van het andere geslacht, omdat dit uw ego stimuleert. Uw liefde kan tijdens deze periode zeer eerlijk en romantisch zijn, vooral als u verliefd wordt op iemand die u bewondert. Aan de andere kant kan op dit moment een breuk een moeilijke ervaring zijn.

Mercurius in Maagd
28.7.23:20 - 5.10.01:57
f
28.7.

U zal succesvol zijn in het omgaan met problemen in deze periode. U bent in staat om alles nauwkeurig te analyseren en het snel door te hebben. Het is een goede periode voor allerlei soorten experts. Bovendien kunnen uw gesprekken vaak gaan over gezondheid. Aangezien uw interesse op dat gebied intens zal zijn.

Mars in Weegschaal
27.8.14:58 - 12.10.05:37
g
27.8.

Gedurende deze periode kunt u verwachten dat u rationeel en koud zult zijn. Er zal geen boosheid, passie en opwinding in u zitten. Het enige waardoor u ontregeld kunt worden is door het gevoel van onrechtvaardigheid – in dit geval zult u bereid zijn om zonder aarzeling te vechten voor het juiste. Uw doel en grondige houding is zeker nuttig als het gaat om uw carrière.