Weegschaal maart Horoscoop 2020

Heel Maart wordt een periode van passie voor Weegschaal. Als je een relatie hebt, kun je er zeker van zijn dat deze zal bloeien dankzij je tederheid en als je single bent, kan er een nieuwe kennis aan de horizon verschijnen. Als dat gebeurt, wees dan niet bang om je emoties te uiten. De andere kant zal je eerlijkheid dankbaar zijn en zal hoogstwaarschijnlijk je gevoelens teruggeven. Vergeet ook uw gezin niet - ze verwachten uw steun en aanwezigheid, of er nu moeilijke situaties zijn of niet.

Met het komend voorjaar, kan de Weegschaal verwachten dat haar seksualiteit tot leven komen. Voor singles komen er passionele relaties, terwijl de Weegschaal die in een lange termijn relatie een stroom van vitaliteit kan verwachten. Deze maand geeft je veel, zelfs in je carrière. Visioenen van materiele rijkdom motiveert je meer dan ooit tevoren.

Weegschaal april >>


De Zon in Vissen
19.2.05:42 - 20.3.04:36
l
19.2.
De Zon in Ram
20.3.05:36 - 19.4.16:30
a
20.3.

Een van de belangrijkste functies in deze periode zal uw intuïtie zijn. U zult zeer empathisch en oplettend zijn, zodat u erg vriendelijk, gul en sympathiek bent voor anderen. Als u alleen bent zult u de neiging hebben om lui en depressief te zijn of u zult zelfs de controle over uw gevoelens verliezen. U zult zich beter voelen omringd door mensen die u vertrouwd en liefheeft.

In deze periode kunt u een enorme boost van energie verwachten, zowel in uw carrière als in uw relaties. Tenslotte zult u zelfverzekerd zijn. Als gevolg daarvan zult u het beter doen in maatschappij en in de omgang met andere mensen. Het loont zeker om een assertieve aanpak te kiezen, maar er kunnen problemen met het beheersen van uw temperament ontstaan. U kunt de neiging hebben om overhaast of jaloers te reageren. Uiteindelijk zal het gemakkelijker voor u worden om uw doelen te bereiken.

Venus in Ram
7.2.20:52 - 5.3.03:57
a
7.2.
Venus in Stier
5.3.04:57 - 3.4.19:00
b
5.3.

Gedurende deze periode kunt u de neiging hebben om met uw hart impulsieve beslissingen te maken. Als het gaat om liefde en relaties zijn uw inspanningen niet te stoppen, soms zelfs compromisloos. U zult een goede tijd beleven in een groep waarmee u veel plezier heeft en misschien ook een beetje flirt. Het is mogelijk dat u op zoek gaat naar conflicten waarin u uw superioriteit kunt laten zien. Misschien heeft u een soort van constante behoefte om u naar uzelf te bewijzen.

Deze tijd zal zeer intens voor u lijken. Uw zintuigen zullen letterlijk alert zijn, waardoor u elk moment zeer intens zult ervaren. Vooral als het gaat om relaties en liefde in het algemeen, hoewel het ook van toepassing is op culturele evenementen zoals theater of kunst in het algemeen. U heeft de neiging om te veel van de mensen om u heen te eisen. Ook als het natuurlijk voor u voelt, kan het misschien een averechts effect op u hebben. U kunt maar beter voorzichtig keuzes maken.

Mercurius in Vissen
3.2.12:27 - 4.3.12:15
l
3.2.
Mercurius in Waterman
4.3.13:15 - 16.3.08:29
k
4.3.
Mercurius in Vissen
16.3.09:29 - 11.4.06:35
l
16.3.

In deze periode zult u geen problemen hebben met non-verbale communicatie. U kunt uw gezichtsuitdrukkingen of de positie van uw lichaam gebruiken zodat u sneller en gemakkelijker kunt communiceren. Uw geest zal gevoeliger zijn en in staat om een grote hoeveelheid aan informatie te verwerken. Het zal u wel uitputten en u kunt in de war, langzamer of zwaarwichtiger lijken dan normaal.

In deze periode bent u liever eerlijk. Ongeacht de omstandigheden – of het passend is of niet. U voelt een behoefte om te staan voor uw meningen en ideeën. U heeft echter problemen met communiceren als gevolg van deze houding. Bovendien zult u niet bang zijn om over dingen te praten zoals ze zijn en mensen zullen graag bij u komen voor advies.

In deze periode zult u geen problemen hebben met non-verbale communicatie. U kunt uw gezichtsuitdrukkingen of de positie van uw lichaam gebruiken zodat u sneller en gemakkelijker kunt communiceren. Uw geest zal gevoeliger zijn en in staat om een grote hoeveelheid aan informatie te verwerken. Het zal u wel uitputten en u kunt in de war, langzamer of zwaarwichtiger lijken dan normaal.

Mars in Steenbok
16.2.12:07 - 30.3.21:23
j
16.2.
Mars in Waterman
30.3.22:23 - 13.5.05:58
k
30.3.

De energie van deze plaatsing is ideaal voor carrièrezaken. Het verlangen naar materiële bevrediging en erkende status zijn belangrijk voor u en motiveren u. Uw zelfbeheersing en managementvaardigheden zijn ook op een hoog niveau. Als het gaat om ontspanning, geeft u de voorkeur om tijd door te brengen in een groep terwijl u yoga of ademhalingsoefeningen doet.

Gedurende deze periode zult u vrienden, familie en loyale mensen gaan waarderen. Daarom heeft u er geen probleem mee om voor hen te vechten. Uw morele waarden zijn veel hoger deze dagen. Dat is dan ook de reden waarom u boos te krijgen bent als u te maken krijgt met het gebrek aan respect of onrecht. U zult innovatieve adviezen hebben welke worden gekenmerkt door goede organisatorische vaardigheden.