Weegschaal maart Horoscoop 2018

De sterren zullen in maart weer in het voordeel zijn van singles. Mis uw kans om uw soulmate te ontmoeten niet en houd u ogen wijd open. De Weegschaal kan ook rekenen op een rustige situatie en harmonie in de familie. U zult zich thuis het beste voelen. Ook al bent u gereserveerd, u hoeft zich geen zorgen te maken over het uiten van uw emoties of terughoudend zijn met lof.

Mensen om u heen weten dat u positieve energie uitstraalt. Weegschalen zullen vooral in maart gebruiken maken van dit feit om contacten te leggen, maar ook om informatie te verkrijgen of te netwerken. In uw carrière zal het aan het begin niet gemakkelijk zijn, probeer om voor nu aan de zijlijn te blijven. U zou onnodig extra werk krijgen.

Als uw collega's jaloers op u zijn, denk dan na of er iets mis is met wat u doet en probeert aardiger te zijn.

Als u niet bevalt wat u in de spiegel ziet, begin er dan eindelijk iets aan te doen!

Weegschaal april >>


De Zon in Vissen
18.2.18:06 - 20.3.17:02
l
18.2.
De Zon in Ram
20.3.18:02 - 20.4.04:59
a
20.3.

Een van de belangrijkste functies in deze periode zal uw intuïtie zijn. U zult zeer empathisch en oplettend zijn, zodat u erg vriendelijk, gul en sympathiek bent voor anderen. Als u alleen bent zult u de neiging hebben om lui en depressief te zijn of u zult zelfs de controle over uw gevoelens verliezen. U zult zich beter voelen omringd door mensen die u vertrouwd en liefheeft.

In deze periode kunt u een enorme boost van energie verwachten, zowel in uw carrière als in uw relaties. Tenslotte zult u zelfverzekerd zijn. Als gevolg daarvan zult u het beter doen in maatschappij en in de omgang met andere mensen. Het loont zeker om een assertieve aanpak te kiezen, maar er kunnen problemen met het beheersen van uw temperament ontstaan. U kunt de neiging hebben om overhaast of jaloers te reageren. Uiteindelijk zal het gemakkelijker voor u worden om uw doelen te bereiken.

Venus in Vissen
11.2.00:04 - 7.3.00:29
l
11.2.
Venus in Ram
7.3.01:29 - 31.3.06:37
a
7.3.
Venus in Stier
31.3.07:37 - 24.4.18:22
b
31.3.

Gedurende deze periode zal de steun van mensen om u heen zeer aangenaam zijn. U bent open-minded en daarom is het makkelijk om met u te communiceren. Aan de andere kant zult u niet in staat zijn om objectieve beslissingen te nemen en daarom kunt u gemakkelijk worden beïnvloed. In extreme gevallen zult u vertrouwen opbouwen met iemand die u later zal verraden.

Gedurende deze periode kunt u de neiging hebben om met uw hart impulsieve beslissingen te maken. Als het gaat om liefde en relaties zijn uw inspanningen niet te stoppen, soms zelfs compromisloos. U zult een goede tijd beleven in een groep waarmee u veel plezier heeft en misschien ook een beetje flirt. Het is mogelijk dat u op zoek gaat naar conflicten waarin u uw superioriteit kunt laten zien. Misschien heeft u een soort van constante behoefte om u naar uzelf te bewijzen.

Deze tijd zal zeer intens voor u lijken. Uw zintuigen zullen letterlijk alert zijn, waardoor u elk moment zeer intens zult ervaren. Vooral als het gaat om relaties en liefde in het algemeen, hoewel het ook van toepassing is op culturele evenementen zoals theater of kunst in het algemeen. U heeft de neiging om te veel van de mensen om u heen te eisen. Ook als het natuurlijk voor u voelt, kan het misschien een averechts effect op u hebben. U kunt maar beter voorzichtig keuzes maken.

Mercurius in Vissen
18.2.05:16 - 6.3.08:22
l
18.2.
Mercurius in Ram
6.3.09:22 - 13.5.14:28
a
6.3.

In deze periode zult u geen problemen hebben met non-verbale communicatie. U kunt uw gezichtsuitdrukkingen of de positie van uw lichaam gebruiken zodat u sneller en gemakkelijker kunt communiceren. Uw geest zal gevoeliger zijn en in staat om een grote hoeveelheid aan informatie te verwerken. Het zal u wel uitputten en u kunt in de war, langzamer of zwaarwichtiger lijken dan normaal.

In deze periode zal uw denken beslissend en objectief zijn, wat een groot voordeel zal zijn voor het oplossen van elke vorm van problemen. Het is gemakkelijker voor u om te komen met originele ideeën in plaats van spontane ideeën. Echter zou u een aantal problemen kunnen hebben met concentratie. Verwijzend naar communicatie zult u zeer zelfverzekerd, energiek en overtuigend zijn.

Mars in Boogschutter
26.1.13:39 - 17.3.17:33
i
26.1.
Mars in Steenbok
17.3.18:33 - 16.5.06:55
j
17.3.

Deze periode geeft verlangen om te vechten voor eigen overtuigingen. Dat kan logischerwijs ook problemen betekenen. U zult onrustig zijn als iets u op slechts één plaats houdt, omdat u liever verschillende avonturen, reizen en diverse sporten wilt ervaren. U zult voornamelijk door actieve mensen worden aangetrokken en u zou ze als uw seksuele partner kunnen kiezen.

De energie van deze plaatsing is ideaal voor carrièrezaken. Het verlangen naar materiële bevrediging en erkende status zijn belangrijk voor u en motiveren u. Uw zelfbeheersing en managementvaardigheden zijn ook op een hoog niveau. Als het gaat om ontspanning, geeft u de voorkeur om tijd door te brengen in een groep terwijl u yoga of ademhalingsoefeningen doet.

 

contactFacebook