Weegschaal april Horoscoop 2020

April daagt je uit om je te concentreren op het fysieke. Je hebt een sterke mentale en fysieke kracht en die moet je ergens kwijt. In deze periode is het ideaal voor Weegschaal om te beginnen met wat krachttraining, of het nu gaat om trainen met gewichten, intervaltraining of gymnastiek. Je hebt zoveel energie dat je waarschijnlijk een probleem zult hebben om jezelf te kalmeren, wat kan leiden tot slapeloosheid. Als je je fysieke lichaam uitput, zal de geest volgen. Over mentale energie gesproken, begin bijvoorbeeld een soort kunst te doen.

De invloed van Mercurius in Vissen zorgt ervoor dat april een periode is waarin alle communicatiegrenzen neer gaan. Zelfs als je niets zegt weet iedereen wat je denkt (mits het verbonden is met je familie, vrienden, collega’s of je partner). Gebruik dit in je voordeel!

Weegschaal mei >>


De Zon in Ram
20.3.04:35 - 19.4.16:31
a
20.3.
De Zon in Stier
19.4.17:31 - 20.5.15:33
b
19.4.

In deze periode kunt u een enorme boost van energie verwachten, zowel in uw carrière als in uw relaties. Tenslotte zult u zelfverzekerd zijn. Als gevolg daarvan zult u het beter doen in maatschappij en in de omgang met andere mensen. Het loont zeker om een assertieve aanpak te kiezen, maar er kunnen problemen met het beheersen van uw temperament ontstaan. U kunt de neiging hebben om overhaast of jaloers te reageren. Uiteindelijk zal het gemakkelijker voor u worden om uw doelen te bereiken.

Deze periode kan erg voordelig voor u zijn. U zult meedogenloos en stabiel zijn als het gaat om uw mening. U handelt als een natuurlijke autoriteit en u zult gerespecteerd worden. U kunt een noodzaak voelen om uw geld te verzamelen als dit relevant voor u is. Met dit in het achterhoofd kunt u in staat zijn om harder te werken dan u gewoonlijk doet. Het zou echter kunnen lijken alsof u hebzuchtig en gemeen bent naar anderen in extreme situaties.

Venus in Stier
5.3.03:56 - 3.4.19:00
b
5.3.
Venus in Tweelingen
3.4.20:00 - 7.8.17:07
c
3.4.

Deze tijd zal zeer intens voor u lijken. Uw zintuigen zullen letterlijk alert zijn, waardoor u elk moment zeer intens zult ervaren. Vooral als het gaat om relaties en liefde in het algemeen, hoewel het ook van toepassing is op culturele evenementen zoals theater of kunst in het algemeen. U heeft de neiging om te veel van de mensen om u heen te eisen. Ook als het natuurlijk voor u voelt, kan het misschien een averechts effect op u hebben. U kunt maar beter voorzichtig keuzes maken.

U hoeft deze dagen niet slechts op één plaats te blijven. Reizen, nieuwe avonturen, het sociale leven en flirten zullen u aantrekken. In extreme gevallen kunnen anderen uw gedrag neerhalen. Op het gebied van de liefde zal slechts één partner u niet tevreden stellen. Heeft u een langdurige relatie? Dan zou uw partner met tal van interessante ideeën moeten komen om u gelukkig maken.

Mercurius in Vissen
16.3.08:29 - 11.4.06:34
l
16.3.
Mercurius in Ram
11.4.07:34 - 27.4.21:39
a
11.4.
Mercurius in Stier
27.4.22:39 - 11.5.23:44
b
27.4.

In deze periode zult u geen problemen hebben met non-verbale communicatie. U kunt uw gezichtsuitdrukkingen of de positie van uw lichaam gebruiken zodat u sneller en gemakkelijker kunt communiceren. Uw geest zal gevoeliger zijn en in staat om een grote hoeveelheid aan informatie te verwerken. Het zal u wel uitputten en u kunt in de war, langzamer of zwaarwichtiger lijken dan normaal.

In deze periode zal uw denken beslissend en objectief zijn, wat een groot voordeel zal zijn voor het oplossen van elke vorm van problemen. Het is gemakkelijker voor u om te komen met originele ideeën in plaats van spontane ideeën. Echter zou u een aantal problemen kunnen hebben met concentratie. Verwijzend naar communicatie zult u zeer zelfverzekerd, energiek en overtuigend zijn.

In deze periode hebben we vaak de neiging om ons rationeel te gedragen en kalm proberen te blijven. Het lijkt dat emoties ons niet aangaan, als we worden beïnvloed door Mercurius. Onze communicatie is nogal traag en voorzichtig, maar aan de andere kant is het heel begrijpelijk. U zult bovendien in staat zijn om iets succesvol af te ronden dankzij uw geduld en uithoudingsvermogen. Daarom zal niets uw ontwikkeling tegenhouden.

Mars in Waterman
30.3.21:22 - 13.5.05:59
k
30.3.

Gedurende deze periode zult u vrienden, familie en loyale mensen gaan waarderen. Daarom heeft u er geen probleem mee om voor hen te vechten. Uw morele waarden zijn veel hoger deze dagen. Dat is dan ook de reden waarom u boos te krijgen bent als u te maken krijgt met het gebrek aan respect of onrecht. U zult innovatieve adviezen hebben welke worden gekenmerkt door goede organisatorische vaardigheden.