Vissen Horoscoop 2019

Neptunus, de planeet die uw sterrenbeeld bestuurt, staat dit jaar in een zeer sterke positie en daarom zal Vissen zijn horoscoop 2019 positief en vol actie zijn. Vooral als het gaat om het privéleven. De persoonlijkheid van mensen die onder dit waterteken zijn geboren is meestal erg gevoelig, empathisch en vriendelijk. Ze hebben vaak de neiging om in de fantasiewereld te ontsnappen en de realiteit te vergeten, wat een nadeel zou kunnen zijn. Ze zijn ook vatbaar voor mentale angst.

Het begin van 2019 heeft voor Vissen een optimistische start in petto. U wordt verleid door nieuwe kansen en een nieuw begin, dus u zult letterlijk worden opgeladen met energie. Het is het beste om deze energie in werk te steken Volgens de horoscoop is dit de kans om aan uw leidinggevende te laten zien dat u een onmisbare medewerker bent. Deze periode is ook gunstig voor singles. U kunt een hartstochtelijke uitbarsting verwachten en als u volhardend bent, misschien zelfs een liefdesrelatie.

De lentemaanden zullen zich in een sneltempo voortzetten, wat u aan de ene kant leuk vindt, maar aan de andere kant verlangt u om verplichtingen uit uw hoofd te zetten en gewoon te ontspannen. U zult uw prioriteiten recht moeten zetten en beseffen dat het niet mogelijk is om overal te zijn. Als Vissen voorrang geven aan werk, belooft de horoscoop dat hun inspanningen zeker de moeite waard zullen zijn.

Met een geleidelijke opwarming en komst van de zomermaanden zal Vissen de invloed van Venus in Stier voelen. Vooral in de tweede helft van juni 2019 beleeft u een zeer intense periode. Elk moment zal ten volle worden beleefd. Dat geldt niet alleen voor liefde en relaties, maar ook voor bijvoorbeeld culturele en culinaire ervaringen. Carrière zal een tijdje aan de kant moeten worden gezet, maar gelukkig zijn er geen problemen die op dit gebied bedreigend zijn. Het volstaat om gewoon het huidige tempo aan te houden en niet achter te blijven op andere collega’s.

De herfst van 2019 zal een zekere mate van comfort brengen. Er staat een stabiele periode op u te wachten waarin u de verloren kracht terugkrijgt. Eindelijk heeft u tijd om voor uzelf te zorgen. U zult er zeker baat bij hebben om uw gedachten te ordenen en te leren van de gebeurtenissen uit het verleden.

Met het eind van 2019 zal Vissen de invloed van de krachtige Mars in Schorpioen voelen. U zult geen motivatie missen, maar u zult u gevoelloos voelen vanwege de gebeurtenissen in uw privéleven. Volgens de horoscoop moet u oppassen voor buitensporige jaloezie en bezitterig gedrag jegens uw partner. In het begin zult u te maken krijgen met kleine dingen, maar het zou kunnen resulteren in veel grotere problemen. Tijdens het sporten komt u tot andere gedachten en u doet gelijk iets voor uw fysieke conditie en gezondheid.