Steenbok october Horoscoop 2019

Oktober is een maand van zakendoen en de verantwoordelijkheid nemen voor uw financiële toestand in het algemeen. Als je al een tijdje niet gelukkig bent geweest in je werk, wat betreft financiën, en het niet beter kunt maken, is dit het juiste moment om het geluk in eigen handen te nemen. Misschien is Steenbok waarschijnlijk een soort idee aan het onderhouden geweest, dat ze al heel lang wilden realiseren, maar bang zijn vanwege de geringe vraag. De horoscoop houdt in dat je all-in moet gaan!

Hoewel oktober veel plezier in je leven brengt, focus je je op werk. Dankzij de positie van Mars in Schorpioen is de Steenbok erg ambitieus dus haalt hij bovengemiddelde resultaten met gemak. Je emoties zijn wat afgevlakt, dus enig onverwacht nieuws zal je niet uit balans brengen.

Steenbok november >>


De Zon in Weegschaal
23.9.09:36 - 23.10.19:05
g
23.9.
De Zon in Schorpioen
23.10.20:05 - 22.11.15:43
h
23.10.

Deze periode zal zeer serieus zijn voor u. U zult veel nadenken, zowel over uw daden als over uw gedrag, in sommige gevallen kunt u zelfs besluiteloos of langzaam lijken. Maar, u zult kunst en elke vorm van een spirituele ervaring waarderen. Bovendien zou een wandeling in de natuur u verrijken. Als u aan zelfreflectie wilt doen, dan zult u alleen moeten zijn. Want het is de enige manier om uw gedachten te ordenen en zich veilig en tevreden te voelen.

Als gevolg van uw vechtlust kunt u gedachteloos of zelfs geobsedeerd zijn. Wees voorzichtig in de omgang met andere mensen als degene die u liefheeft kunt schaden. Aan de andere kant, kunt u grote dingen bereiken dankzij uw uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. U zult ook het gevoel van snelle stemmingswisselingen kunnen voelen. Anderen kunnen u zien als humanitair, maar als de situatie verandert zou u wellicht wraakzuchtig willen zijn.

Venus in Weegschaal
14.9.15:23 - 8.10.18:49
g
14.9.
Venus in Schorpioen
8.10.19:49 - 1.11.21:05
h
8.10.

Gedurende deze tijd zult u onbewust veel waarde hechten aan relaties en zorgen dat ze goed in balans zijn en vol met harmonie. Dat zal voor u de sleutel naar geluk zijn. Een ander voordeel is uw aangename houding, u lijkt bijna geweldig voor anderen. Wanneer het echter gaat om beslissingen nemen, dan kunt u zich onzeker voelen. Dat is uw zwakke punt deze dagen.

Deze dagen zult op zoek gaan naar mensen met een complexe en mysterieuze geest. U kunt de verleiding van alles wat verboden is niet weerstaan wat maakt dat u meer openstaat voor taboes. Ook al zijn uw gevoelens intenser dan ook, u doet uw best om deze te verbergen en een pokerface te behouden.

Mercurius in Weegschaal
14.9.08:59 - 3.10.10:01
g
14.9.
Mercurius in Schorpioen
3.10.11:01 - 9.12.10:25
h
3.10.

Als u in de buurt bent van twee mensen die een ruzie hebben in deze periode, dan zal het veel van u eisen om het slechts met een van hen eens te zijn. Uw besluitvorming zal langzamer zijn en u zult meer tijd nodig hebben om alles te overwegen. Als u uw mening overbrengt, zal uw expressie nogal zwaar zijn. Bovendien maakt u niet graag vijanden, u wilt liever met iedereen bevriend zijn.

In deze periode kan een grote toevloed van mentale energie optreden. U zult in staat zijn om informatie zelfs te laten opnemen in de nacht en u zult geen vermoeidheid voelen. Als de geest is gefocust, is alles mogelijk. Geen obstakel zal groot genoeg zijn voor u. Daarnaast zult u geïnteresseerd zijn in originele thema’s zoals seks, occultisme of medicijnen.

Mars in Maagd
18.8.06:47 - 4.10.05:50
f
18.8.
Mars in Weegschaal
4.10.06:50 - 19.11.08:10
g
4.10.

Gedurende deze periode is het zeker handig om uw energie in werk te steken, omdat uw gevoelens gevoelloos zijn. Kwesties in verband met relaties kunnen belachelijk lijken en niet interessant voor u. Uw werk zal u echt voldoening geven, hoewel, als iemand probeert om uw prestaties tegenhoudt, wat u onder druk doet komen te staan, zult u wellicht kritisch en kieskeurig kunnen worden.

Gedurende deze periode kunt u verwachten dat u rationeel en koud zult zijn. Er zal geen boosheid, passie en opwinding in u zitten. Het enige waardoor u ontregeld kunt worden is door het gevoel van onrechtvaardigheid – in dit geval zult u bereid zijn om zonder aarzeling te vechten voor het juiste. Uw doel en grondige houding is zeker nuttig als het gaat om uw carrière.