Leeuw Horoscoop 2019

U kunt uitkijken naar veel gebeurtenissen in zowel uw privéleven als in uw werkende leven. De sterren laten zien dat Leeuws Horoscoop voor 2019 vol zit met allerlei soorten ervaringen. Mensen die geboren zijn onder dit teken, bestuurd door de machtige zon, kunnen gebruikmaken van hun kwaliteiten om te bereiken wat ze willen in hun carrière. Deze individuen hebben een sterke creatieve kracht en zijn voorbestemd om anderen te leiden. Ze zijn ook zelfverzekerd, moedig en open in een gesprek. Dit kan soms leiden tot een gebrek aan tact.

Het begin van 2019 zal niet gemakkelijk zijn voor de Leeuw. De plaatsing van de planeten zal nogal ongunstig zijn, vooral als het gaat om carrière. U kunt een neergang in uw ambities verwachten. Aan de andere kant is dit een stabiele periode voor relaties. Mensen in langdurige relaties hebben kans om hun vertrouwen te versterken en de volgende stap te zetten.

Na eerdere mislukkingen is er volgens de horoscoop uiteindelijk een positieve periode. Gebeurtenissen zullen in het voorjaar van 2019 op volle snelheid beginnen te bewegen. Mercurius bevindt zich in Tweelingen en dit geeft u een zelfverzekerde houding. Uw vermogen om te argumenteren is erg goed. U overtuigt iedereen die u tegenkomt en u zult in staat zijn om uzelf uit verschillende ongemakkelijke situaties te praten. Daarom zou u deze invloed vooral in uw carrière moeten gebruiken. Nu kunt u uw doel bereiken. Het volstaat om er een beetje moeite voor te doen.

Aan de andere kant behoort de zomer van 2019 tot de liefde en het privéleven, die in de voorgaande maanden door de Leeuw een beetje zijn verwaarloosd. De horoscoop laat zien dat een soulmate in uw omgeving zal verschijnen. Het kan een potentiële partner of bijvoorbeeld een goede vriend betekenen. Alleenstaanden kunnen veel plezier verwachten met lange zomeravonden vol flirten en zelfs passie.

De Leeuw zal stress in het najaar waarschijnlijk niet vermijden. U bent teveel verslapt op het werk en dus moet u nu veel dingen inhalen. Als u onder druk staat dan bent u misschien ook wat boosaardig. Dat zal ook niets leuks voor uw privéleven betekenen. Daarom raadt de horoscoop u aan om koel te blijven en te voorkomen dat u door emoties wordt meegesleept. Anders raakt u in de problemen. De potentiële frustratie zal sterk worden benut wanneer u besluit om te gaan sporten, waarmee u tegelijkertijd uw conditie zult verbeteren.

Tegen het einde van 2019 zal de Leeuw worden beïnvloed door Venus in Steenbok. U zult grote verantwoordelijkheid voelen in relaties en na mislukkingen uit het verleden zal uw aanpak professioneler worden in plaats van impulsief. Dat zal vooral voor langdurige relaties enorm lonend zijn. Zelfs op het werk nemen uw collega’s en leidinggevenden u heel serieus. Op die manier kunt u eerdere wandaden herstellen en zult u binnenkort weer in de schijnwerpers staan.. Anderen zullen dan naar u opkijken.