Horoscoop 2017

Met de komst van het nieuwe jaar komt de nieuwe horoscoop van 2017. Volgens ons ervaren team van astrologen zult u dit jaar veel succes ervaren, zowel in uw privéleven als in uw carrière. U kunt zowel vreugdevolle momenten verwachten, als ook veranderingen en uitdagingen. Maar maakt u zich geen zorgen. Met onze horoscoop bent u klaar voor alles! Onze horoscopen zijn voor u voorbereid volgens traditionele wetten, welke werden gebruikt door de Helleense astrologen rond 200 v. Chr.

Als u het jaar 2017 op zijn best wilt beleven, dan raden wij u aan om uw ogen wijd open te houden en voorzichtig te observeren. Niet alleen onze website, maar ook de wereld om u heen. U wilt een unieke en eenmalige gebeurtenis niet missen. Verwacht niet dat positieve dingen vanzelf naar u toekomen. Trek erop uit om uw geluk tegen te komen.

Op het gebied van relaties laat de horoscoop van 2017 veel positieve energie zien, voornamelijk in de eerste helft van het jaar. De sterren zullen gunstig zijn voor langdurige relaties en ook voor mensen die nog steeds op zoek zijn naar hun soulmate. De beste kans om de ware tegen te komen is aan het einde van de lente en in de zomermaanden. Dit jaar is het geen goed idee om dingen in snelvaart proberen te doen. De horoscoop adviseert u om juist geduldig af te wachten totdat u uw lot zult vinden. Dan zal uw liefde veel sterker zijn.

In uw carrière belooft de horoscoop veel vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling. Maar niets in het leven is gratis, dus vooral in dit jaar, het jaar 2017, moet u niet bang zijn een risico te nemen. Als u eenmaal uw gedachten hebt uitgezocht en uw doelen hebt vastgesteld, zult u precies weten wanneer het de juiste tijd is om te gaan voor wat u wilt. De horoscoop belooft een carrière aan de meest ijverige werkers.

Bekijk de horoscoop voor elk teken van de Dierenriem en ontvang meer informatie over hoe dit jaar zich ontwikkelt. Ontdek wat dit jaar voor u in petto heeft.


Jupiter in Weegschaal
9.9. 2016 - 10.10. 2017
g
9.9.
Jupiter in Schorpioen
10.10. 2017 - 8.11. 2018
h
10.10.

U zult in deze periode genieten van reizen en van het gezelschap van andere mensen. U zult ook de neiging hebben om een conventionele morele aanpak in te zetten, dankzij het hebben van een stabiele relatie. Echter als een situatie niet geschikt is voor uw huidige wensen, zowel financieel als emotioneel, zal er op z’n minst één ding radicaal moeten veranderen.

In deze periode kunt u een materiële aanwinst verwachten van uw investeringen, belastingen of bijvoorbeeld assurantie. Dit kan gevaarlijk zijn als u een risico wilt nemen met uw financiële fondsen. Beïnvloed door deze positie kan uw donkere kant ook worden onthuld.

Saturn in Boogschutter
18.9. 2015 - 20.12. 2017
i
18.9.
Saturn in Steenbok
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

In deze periode laten we ons niet leiden op basis van vertrouwen, aangezien er nog steeds een zeer realistisch gevoel van gevaar aanwezig is. U kunt ook een groot gevoel voor verantwoordelijkheid voelen of de angst om risico’s te nemen en de neiging om andere te beoordelen die niet bang zijn om risico’s te nemen. Het voordeel in deze periode zou kunnen zijn om uw verdere toekomst, zowel privé als werk, te plannen.

Deze periode kan zorgen over falen en weigering brengen. U zult comfortabeler zijn in een ondergeschikte positie, vooral in termen van werk die veel verantwoordelijkheden met zich meebrengen. U zult zich rustiger voelen als u de gestelde regels volgt. Het positieve ding over deze periode is het permanente karakter en het vermogen om te vechten tegen de tegenslag.

Uranus in Ram
28.5. 2010 - 15.5. 2018
a
28.5.

U kunt volledig de enorme hoeveelheid aan energie omarmen dat u gedurende deze periode zult voelen. Wanneer het gaat om uw carrière kan uw originaliteit bijdragen tot het succesvol afronden van meer dan één project. De neiging om hardnekkig uw ideeën te promoten is zeker een goede zaak in deze tijd. Uw energie en gevoel voor humor kan van pas komen, bijvoorbeeld in relaties, ongeacht of ze werk gerelateerd of privé zijn.

Neptunes in Vissen
4.4. 2011 - 12.12. 2020
l
4.4.

U zult zich waarschijnlijk mentaal sterk voelen in deze periode. Als u vaak en intensief aan iets denkt en geduldig bent, dan zult u zonder twijfel krijgen wat u wilt. Als gevolg van uw rustige en gulle karakter kunt u mogelijk in financiële problemen komen, wat uiteindelijk kan leiden tot existentiële problemen.

 

contactFacebook