10.9. 2019

Celtic Horoscoop: Wat Zegt Je Boomstructuur Over Jou?

Keltische boomhoroscoop, net als reguliere astrologie, is gebaseerd op de overtuiging dat de datum en tijd van onze geboorte op de een of andere manier onze karaktereigenschappen vormen. De Kelten, echter, zagen grote waarde in bomen en planten die een eindeloze bron van informatie en wijsheid voor hen waren. Daarom creëerden ze dertien tekens - want er zijn dertien maancycli in één jaar - die op een bepaalde manier de persoonlijkheid weerspiegelen van de bomen en planten die met hen verbonden zijn. Welke is van jou en wat zegt het over jou?

Celtic Horoscoop: Wat Zegt Je Boomstructuur Over Jou?

Berk (24 december - 20 januari)
Mensen geboren onder de energie van berk raken gemakkelijk verstrikt in hun enthousiasme en ambitie, wat ook de mensen om hen heen sterk motiveert. Ze zijn tolerant, taai, veerkrachtig en in staat om hun hoofd onder alle omstandigheden koel te houden. Het zijn ook geboren koninkrijken, dus ze nemen deze rol zonder aarzelen wanneer een situatie leiderschap vereist.

Lijsterbes (21 januari - 17 februari)
Lijsterbes-tekens zijn natuurlijke filosofen. Ze zijn zo ruimdenkend, creatief en origineel dat ze vaak verkeerd worden begrepen. Onder hun koele buitenkant verbergen veel gepassioneerde idealen hun bron van motivatie. Ze hebben een natuurlijk vermogen om situaties en mensen om hen heen te transformeren door hun loutere aanwezigheid.

As (18 februari - 17 maart)
De belangrijkste kwaliteiten van as-individuen zijn sterke intuïtie, verbeeldingskracht en artistiek talent. Soms zijn ze behoorlijk humeurig, maar alleen omdat hun geest constant in beweging is. Ze kunnen optreden als eenlingen; maar in werkelijkheid leven ze in hun eigen wereld en daardoor geven ze niet veel om de mening van anderen.

Els (18 maart - 14 april)
Alders zijn natuurlijke meesters van alle gebeurtenissen om hen heen. Dankzij hun sterke zelfvertrouwen kunnen ze buitengewoon charmant en invloedrijk zijn. Ze kunnen elke leugen doorzien en wanneer ze dat doen, tolereren ze ze niet. Ze hechten ook veel waarde aan hun tijd, dus proberen ze hun best te doen om het niet te verspillen.

Wilg (15 april - 12 mei)
Wilg-borden zijn zeer creatief, intuïtief en intelligent. Ze zijn zich er goed van bewust dat alles zijn tijd heeft en als gevolg daarvan hebben ze een geduldige en realistische benadering van veel situaties. Hun natuurlijke vermogen om kennis te behouden, maakt vaak indruk op hun leeftijdsgenoten. Ze zijn echter geneigd om zichzelf in leven te houden vanwege hun angsten.

Meidoorn (13 mei - 9 juni)
Mensen met de vibratie van meidoorn zijn meestal helemaal niet wat ze lijken te zijn. Ze lijken vaak een gemiddeld of zelfs saai leven te leiden, maar er zit veel passie en creativiteit aan hun binnenkant. Ze zijn ook goed aangepast als partners en luisteraars, dus mensen zoeken ze vaak op om hun lasten te delen.

Eik (10 juni - 7 juli)
Degenen die geboren zijn onder het teken van de eik hebben een gave met grote kracht. Het zijn natuurlijke vechters en zo vaak fungeren ze als de woordvoerder voor degenen die niet voor zichzelf op kunnen komen. Hun wapen is echter geen geweld; maar een zorgzame, genereuze en gewillige aard. Vanzelfsprekend gaan ze ervan uit dat alles met een positief resultaat zal lukken, en meestal wel.

Holly (8 juli - 4 augustus)
Holly heeft het meest nobele karakter van alle boomtekens. Dankzij hun nobelheid en doorzettingsvermogen worden ze zeer succesvolle leiders. Ze geven nooit op, en wanneer er obstakels komen, verdubbelen ze hun inspanningen. Ze worden zelden verslagen, wat hun leeftijdsgenoten motiveert om ze te zien als een echte autoriteit.

Hazel (5 augustus - 1 september)
Hazel geeft zijn inwoners intelligentie, efficiëntie en uitstekende organisatorische vaardigheden. Ze hebben ook een goed geheugen, dus ze zijn altijd goed geïnformeerd, maar soms zien ze eruit alsof ze zich laten zien. Ze hebben alles nodig om in orde te zijn en geven veel aandacht aan details, wat tot uiting komt in elke activiteit die ze doen.

Wijnstok (2 september - 29 september)
Mensen met de vibratie van wijnstokken zijn vaak erg humeurig. Ze hebben innerlijk een aantal tegenstrijdigheden waardoor ze besluiteloos zijn; maar aan de andere kant kijken ze ook objectief naar alle mogelijkheden. Ze hebben vertrouwen in dingen die hen plezier bezorgen, zoals eten, wijn of muziek. Dit is waar hun onderscheidende smaak pronkt.

Ivy (30 september - 27 oktober)
Mensen met de vibratie van klimop hebben een scherp intellect en zijn erg meelevend. Ze zijn erg loyaal en vrijgevig ten opzichte van anderen, dus ze zijn altijd in de buurt wanneer iemand een helpende hand nodig heeft. Ze zijn ook heel charmant en charismatisch, en hoewel alles suggereert dat de situatie niet goed verloopt, kunnen ze het met gratie omdraaien.

Reed (28 oktober - 24 november)
Personen geboren onder het teken van riet houden meestal een heleboel geheimen. Ze hebben een dringende behoefte om diep in de echte betekenis van dingen te graven, waardoor het gemakkelijk is om elk probleem op te lossen. Bovendien houden ze van boeiende verhalen, zodat ze zich vaak laten meeslepen door roddel. Soms zijn ze een beetje manipulatief, maar hun intenties zijn altijd goed.

Ouder (25 november - 23 december)
Ouderling geeft zijn inboorlingen een sterk verlangen naar vrijheid. Voor anderen lijken dergelijke mensen oppervlakkig en misschien te wild. Echter, onder hun extraverte uiterlijk is er een zeer bedachtzame ziel. Ze proberen hun geliefden onder alle omstandigheden te helpen, maar hun eerlijkheid kan soms een beetje overweldigend zijn.