Boogschutter Horoscoop 2019

Mensen geboren onder dit sterrenbeeld, dat bestuurd wordt door Jupiter, zijn vaak ambitieus en zelfverzekerd. Hun optimisme en kalme persoonlijkheid helpen hen om met de moeilijkste situaties om te gaan. De sterren laten duidelijk zien dat voor elke Boogschutter zijn horoscoop 2019 succesvol zal zijn. Niet alleen in carrière. Mensen die op zoek zijn naar het gezelschap van het andere geslacht hebben ook iets om naar uit te kijken.

Het begin van 2019 zal voornamelijk draaien om het werkzame leven van de Boogschutter. Dankzij de positieve energie van deze periode zult u niet verlegen zitten om interessante ideeën. Wees niet bang om ze met uw collega’s en leidinggevenden te delen. Als het gaat om relaties dan zal januari nogal eenzaam zijn. Ga in plaats van u anders voor te doen in het openbaar liever iets leren, bijvoorbeeld door te lezen.

Met de komst van de lente kan elke Boogschutter volgens de horoscoop uitkijken naar de positieve invloed van Mercurius in Tweelingen. Het geeft u bijvoorbeeld verbale capaciteiten. U zult geen gebrek hebben aan woorden noch vertrouwen. Dat kan zowel in uw carrière als privéleven worden gebruikt. Degenen die alleenstaand zijn hebben geen probleem met het maken van contact met het andere geslacht. U loopt voor op een actieve periode vol avontuur, romantiek en zelfs passie.

De zomer van 2019 zal in een oogwenk voorbij gaan. De Boogschutter kan uitkijken naar actie op alle fronten. U heeft genoeg energie, dus u zult geen probleem hebben met kleine obstakels op het werk of meningsverschillen in relaties. U zult elk probleem speels benaderen. De horoscoop adviseert u om uw vrije tijd deze maanden aan sport te besteden, u zult de beste resultaten behalen.

In de herfst voelt u een sterke invloed van Venus in Maagd. Deze plaatsing van planeten belooft een scherpe zintuig, maar ook vriendelijkheid en beleefdheid in relaties. Langdurige relaties zullen gedijen en nieuwe zullen ook goedgaan. Vooral relaties die in September 2019 zullen ontstaan, zullen zeer sterk zijn en kunnen zelfs levenslang meegaan. Als het op carrière aankomt raadt de horoscoop u aan om in uw inspanningen niet te laten verslappen, ook wanneer de motivatie opraakt. U zult zien dat als u volhardend bent, u de vruchten van uw inspanning zult plukken. Elke Boogschutter moet ook opletten op kleine verwondingen.

Het einde van 2019 is nabij en u heeft eindelijk uw doelen bereikt. Daarna zullen de gebeurtenissen in uw omgeving beginnen te kalmeren en zal de Boogschutter tijd voor zichzelf hebben. Passende activiteiten omvatten evaluatie van het afgelopen jaar en ook educatie. Vergeet ook uw familie niet. Het is altijd leuk om uw naasten te laten zien hoe leuk u ze vindt.