Tweelingen Horoscoop 2018

Ten opzichte van het voorgaande jaar, waarin u genoten heeft van vrede, positieve energie en prestaties, zal de horoscoop van 2018 voor de Tweelingen hectisch zijn, vooral in het midden van het jaar. Mensen geboren onder dit sterrenbeeld, geregeerd door Mercurius, zijn meestal zeer intellectueel en gevoelig. U kunt gebruik maken van deze kwaliteiten, bijvoorbeeld bij het oplossen van problemen of het overwinnen van obstakels.

Meteen aan het begin van het jaar kunnen er wat relatieproblemen verschijnen, als gevolg van de impact van Venus in Steenbok. Tweelingen zal de neiging hebben om zichzelf onbereikbaar te maken voor emoties of deze zelfs ontkennen. Elke uiting van genegenheid en gevoelens zal vreemd lijken, uw perceptie van de wereld zal zeer realistisch zijn. In extreme gevallen kan echter de wens om te vechten voor uw eigen geloof leiden tot problemen. Wees voorzichtig om niet overboord te gaan.

Ook al zult u minder tevreden in uw privéleven zijn, deze periode kunt u goed gebruiken in termen van carrière. Niets zal uw afleiden van uw concentratie. Dit zal zeker tot en met de lente van 2018 duren. Niets zal in de weg staan om de verdiende beloning te halen. U zult zich aangetrokken kunnen voelen tot reizen en avontuur, maar probeer deze verleiding voor een tijdje te weerstaan.

Volgens de horoscoop zal Tweelingen in het midden van 2018 altijd in draf zijn. De persoon die u zult ontmoeten zal u uit balans brengen. Het maakt niet uit of het een soulmate, een nieuwe vriend of een kennis op het werk is. U zult onmiddellijk met deze persoon kunnen opschieten. Dat is geen wonder, want Mercurius heeft in Leeuw een positief effect op relaties voor de hele zomer. Dankzij het niet verworven zelfvertrouwen zult u ook succesvol op het werk zijn. Nu is het de tijd om een verandering te maken, als u dat wenst. U zult waarschijnlijk niet weten wat u eerst moet doen, maar als het lukt om uw tijd effectief te organiseren, dan zult u het gewenste eindresultaat bereiken.

Met het verkorten van de dagen, kan Tweelingen kalmte verwachten. Na de vorige prestaties op het werk, bent u nu in staat om meer aandacht te besteden aan relaties. Behandel uw geliefde teder. Het enige wat u hoeft te doen is initiatief te tonen en het goed te maken voor alle momenten dat u aan werk heeft besteed. U zult weer harmonie vinden. Nieuwe relaties zullen ook vruchtbaar zijn.

De horoscoop belooft voor Tweelingen ook een harmonisch einde van 2018. Als u niet weet wat u moet doen in uw vrije tijd, ga dan iets met vrienden doen. U zult zich bij hen goed voelen. U zult ontspannen, waardoor u werk en de volgende dag vergeet. U zult opgeladen zijn met energie, klaar om uitstekend te presteren. Zorg goed voor uw gezondheid en kleed u warm.