2.11. 2019

Numerologie Voor Iedereen

Tegenwoordig is numerologie een vrij populair onderwerp. Net als astrologie, vertelt het ons veel over ons op basis van onze geboortedatum, wat verklaart waarom deze twee studiegebieden vaak met elkaar verbonden zijn. In plaats van planeten worden echter de geboortedata en met name de som onderzocht.

Numerologie Voor Iedereen

Elk nummer heeft zijn eigen vibratie die onze persoonlijkheid een bepaalde houding en karakteristieken geeft of de gebeurtenissen van de volgende dag, maand of jaar definieert. De basis van de numerologie, die we vandaag zullen bespreken, is echter ons levensnummer.

Hoe bereken je je levensnummer?
We zullen de berekening van uw levensnummer uitleggen aan de hand van een voorbeeld. Laten we zeggen dat je bent geboren op 21 november. Begin met het optellen van elk cijfer in uw geboortedatum, dat wil zeggen in uw geval:

2 + 1 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 4 = 27

Ga dan verder met het optellen van de afzonderlijke cijfers tot je een getal van één cijfer krijgt - in ons geval is het levensnummer negen (2 + 7 = 9). De uitzondering is het getal elf, het enige getal met twee cijfers dat zijn eigen trilling heeft. Laten we nu naar de kenmerken kijken.

1 - Mensen met dit levensnummer zijn over het algemeen onafhankelijk, energiek en ook erg nieuwsgierig. Ze bereiken hun doelen meestal zonder de hulp van anderen en zijn daarom vaak leiders van nature, niet alleen in hun carrière, maar ook in hun persoonlijke leven, waar ze constant bewondering nodig hebben.

2 - Mensen geboren met levensnummer "twee" hebben een sterke intuïtie en begrip voor anderen. Ze zijn bescheiden en gevoelig, maar kunnen op moeilijke momenten uitgroeien tot humeurigheid en besluiteloosheid. Deze mensen zoeken steun in het leven omdat ze bang zijn voor eenzaamheid.

3 - "Drieën" zijn van nature heel creatief en intelligent. Ze nemen alle gebeurtenissen waar door hun verbeeldingskracht, en daarom nemen ze vaak een nogal kritische houding aan tegenover hun geliefden. Toch is contact met anderen absoluut noodzakelijk voor hen, maar alleen als ze niet in een stereotype vallen.

4 - Degenen met nummer "vier" zijn meestal erg hardwerkend, aanhoudend en sterk. Deze personen hebben geen probleem met taken waarvoor logisch nadenken vereist is. Aan de andere kant kunnen ze een gebrek aan vertrouwen hebben, dus hebben ze voortdurend lof en zekerheid van hun sterke punten nodig.

5 - "Fives" haat alle beperkingen en regels. Ze zijn avontuurlijk van aard en voelen zich onder alle omstandigheden aangetrokken tot reizen en vrijheid. Het is niet gemakkelijk om in een relatie te zijn, omdat ze erg impulsief, nerveus en ongeduldig zijn.

6 - De aard van personen met het levensnummer "zes" is meestal gevoelig en romantisch. Ze voelen zich gelukkig als ze de liefde van hun partner en familie oogsten. Als ze geen genegenheid krijgen, vallen ze gemakkelijk in een depressie of worden zelfs ziek.

7 - Mensen geboren met het getal "zeven" worden gegeven door de rol van genezers gedurende hun leven. Anderen helpen is in hun aard, die wordt versterkt door hun grote mededogen en begrip. Ze zoeken bijna altijd naar nieuwe en nieuwe manieren om problemen op te lossen.

8 - Dragers van het levensnummer "acht" zijn begaafd met sterke organisatorische en leiderschapsvaardigheden. Het zijn materialisten die een balans in het leven nodig hebben, zowel van buiten als in hun geest. Ze vallen vaak in verslavingen.

9 - Mensen geboren met het nummer "negen" zijn erg vriendelijk en wijs, vaak in die mate dat ze verantwoordelijkheid nemen voor de problemen en situaties van anderen, die hun potentieel zouden kunnen onderdrukken. Materiële dingen zijn niet belangrijk voor hen, ze letten liever op liefde.

11 - Dit nummer wordt beschouwd als een meester in numerologie. De mensen die erin geboren zijn, kunnen kiezen voor het rustige en gemakkelijke pad van nummer twee, of voor het moeilijke pad van nummer 11. Meestal zijn het genieën, waardoor ze zich vaak eenzaam voelen. Ze lijden ook aan frequente stemmingswisselingen en worden aangetrokken door het bovennatuurlijke, waardoor ze erg mysterieus worden.