24.12. 2016

Meest gestelde vragen en antwoorden over astrologie

Als u een beginner bent in de astrologie of als u uzelf gerust wilt stellen blijf dan zeker doorlezen. We hebben een aantal antwoorden op vragen op het gebied van astrologie geformuleerd met welke onze ervaren team dagelijks in contact is.

Meest gestelde vragen en antwoorden over astrologie

1. Is het belangrijk om het exacte tijdstip van de geboorte te weten?

Als u de identiteit van uw teken wilt ontdekken of u wilt een lange termijn voorspelling voor een specifieke periode – dan is de geboortedatum gewoonweg voldoende. Als u echter de perfecte horoscoop wilt weten, dan is het noodzakelijk om ook het exacte tijdstip van de geboorte en de geboorteplaats te weten. Want dit is de enige manier waarop uw horoscoop uniek en precies kan zijn.

Als u het tijdstip van uw geboorte niet weet, dan kunt u dit navragen in een ziekenhuis of gemeentehuis, meestal is het geregistreerd.

2. Wat is astrologie precies?

Astrologie is een onderwerp dat gaat over het onderzoeken van verbindingen tussen acties in de lucht (gekenmerkt door de stand van de planeten, de man en de beweging van de sterren) en de invloed op mensen. Zowel mentaal als fysieke issues – gezondheid en lichamelijke conditie.

3. Wat is een horoscoop?

Een horoscoop kan worden gezien als een afbeelding van kwaliteit van de ingestelde tijd die wordt aangegeven dankzij het observeren van de locatie en de bewegingen van planeten en de impact ervan op zowel de aarde als onder elkaar. Daarom heeft een dergelijke horoscoop een informatief vermogen van energie, welke op dat moment wordt geladen, of condities die een bepaalde situatie biedt.

4. Wat zijn de aspecten en hoe worden ze gerelateerd aan een horoscoop?

We kunnen een dergelijk aspect voorstellen als een hoek wat tussen twee planeten (de Zon is het hoogtepunt van deze hoek). Aspecten zijn belangrijke factoren in een horoscoop, omdat ze bijdragen aan de invloed van elke planeet en andere astrologische elementen.

5. Ik vraag me af wat mijn horoscoop is, maar ik ben er op hetzelfde moment ook bang voor.

Deze reactie is vrij gebruikelijk. Er is echter niets te vrezen. Astrologie kan worden waargenomen als waarzeggerij, het is gebaseerd op energie en kansen die worden beïnvloed door de stand van de planeten. Ze kan een horoscoop vertellen welke mogelijkheden we hebben en wijst hij ons de weg. Toch is de uiteindelijke beslissing aan ons.