1.6. 2018

Eten volgens de astrologie en de maankalender

Vergeet onzinnige diëten, volg een natuurlijke manier om uw lichaamsgewicht te behouden en verlaag uw gewicht – met behulp van de maankalender.

Eten volgens de astrologie en de maankalender

De maankalender is gebaseerd op de traditionele astrologie. De positie van planeten, inclusief de maan, beïnvloedt niet alleen psyche en emoties. De maanfasen hebben een effect op natuurlijke processen op onze planeet, inclusief menselijke organismen. Daarom zal het, als we leren om onze acties te coördineren en te eten volgens de patronen van de astrologie, niet alleen de gezondheid van onze lichamen ten goede komen, maar kunnen we zelfs de regeneratie en vooral het metabolisme stimuleren, wat bijdraagt aan een snellere verbranding van calorieën.

De sleutel tot succes is het bijhouden van de maanfase. Het belangrijkste is om te weten over de Volle manen en de Nieuwe manen, waarvan het gemakkelijk is om af te leiden wanneer de Maan ‘afneemt’ en wanneer hij ‘wassend’ is – dit zijn de vier beginfasen die we van naderbij zullen bekijken. Gedetailleerde informatie en exacte gegevens, inclusief de juiste tijden, zijn te vinden in onze Maankalender.

1. Nieuwe Maan

In deze Maanfase is calorieverbranding aantoonbaar het snelste en ook de ontgiftingsmogelijkheden van het lichaam zijn op het hoogtepunt. Daarom is het een ideale start voor een verstandig dieet. Vooral op deze dag (niet alleen deze) moet u ervoor zorgen dat u voldoende water drinkt. Het is noodzakelijk om minstens twee liter ongezoete vloeistoffen per dag te drinken (zuiver water, citroenwater of ongezoete thee)

2. Eerste kwartaal (de maan is in de was)

Deze maanfase is het moeilijkst voor ons, omdat extra calorieën gemakkelijk worden opgeslagen en daarom hebben we de neiging om aan te komen. Het is erg belangrijk om bij te houden hoeveel calorieën u eet.

Vermijd vooral zoetigheid, vet en gefrituurd voedsel. In deze periode zal gerookt vlees u ook niet helpen. U moet groenten eten (hoe dan ook bereidt), fruit, noten, peulvruchten, soja, mager vlees (gevogelte, vis), haver, volkoren brood en zuivelproducten (maar pas op – alleen de producten die u lichaam niet veel slijm laten produceren)

3. Volle maan

De volle maan kan heel magisch zijn, maar soms ook schadelijk voor de gezondheid van de mens. Veel voorkomende problemen zijn problemen met slapen, vermoeidheid en ook nervositeit en irritatie. Ons lichaam houdt water vast en verwondingen genezen tijdens deze periode bijvoorbeeld langzamer.

Gezien het feit dat ons organisme geladen is met negatieve invloeden zou ons dieet zeer gematigd moeten zijn. We moeten energetisch rijk voedsel vermijden – voedingsmiddelen met veel vet of suiker. Het is ideaal om een groente- en fruitsalade te eten of een smoothie te maken. Sommige deskundigen raden zelfs aan te vasten gedurende minimaal 8 uur voordat de volle maan plaatsvindt.

4. Laatste kwartier ( de maan is aan het afnemen)

In deze fase zullen we een nieuwe golf van energie voelen. Het metabolisme werkt op volle snelheid, evenals de spijsvertering en bovendien willen we gaan bewegen. Als u niet van plan bent om af te vallen, maar gewoon te onderhouden kunt u daarom iets minder gezond eten (maar alles met mate, het betekent zeker niet dat u de hele chocoladereep in één keer moet opeten!). Met de aanstaande Nieuwe maan, neemt het vermogen om gifstoffen te verwijderen ook toe. Daarom zal het veel gemakkelijker zijn om gewicht te verliezen.

We moeten zware en gefrituurde voedingsmiddelen met veel verzadigd vet en eenvoudige suikers ook vermijden. Het wordt aanbevolen om een dieet te eten dat rijk is aan voedingsstoffen en vezels – groenten, peulvruchten en fruit. En last but not least ook mager vlees.