Weegschaal Horoscoop 2018

Volgens de sterren zal de horoscoop van 2018 vreedzaam zijn voor Weegschalen. Mensen die geboren zijn onder dit gevoelige, maar ambitieuze sterrenbeeld welke wordt geregeerd door Venus zullen eindelijk een beetje rust hebben. U hoeft zich geen zorgen te maken over dat u zich dit jaar zult vervelen. Interessante gebeurtenissen zullen op uw wachten, vooral op het gebied van carrière. Verwacht geen belangrijke wendingen als het gaat om uw privéleven. De horoscoop is liever stabiel – langdurige relaties kunnen dan profiteren van harmonie en mededogen.

Voor Weegschalen zal het begin van 2018 rustig beginnen. U heeft geleerd hoe u, zonder haperingen, kunt omgaan met de hectische periode. U zult daardoor niet gemakkelijk uit balans raken. Uw zekerheden kunnen voornamelijk op het werk worden gebruikt. U kunt nuttig zijn in een voorbijgaande situatie waarin anderen twijfelen – zowel met advies als actie. Hoe dan ook zal uw inspanning goed worden beloond. Vanwege de invloed van Mercurius zult u uitblinken in intermenselijke relaties. Volgens de horoscoop kunt u handige zakelijke contacten verkrijgen, maar gedurende deze periode ook potentiële partners ontmoeten.

Met de komst van het voorjaar, de invloed van Venus in Stier, zal u zeer intense momenten kunnen brengen. U zult elk moment zeer intens voelen wat maakt dat u gevoeliger bent in persoonlijke relaties. Een persoon van het andere geslacht, zoals een partner of famililielid, kan u heel veel pijn doen of, aan de andere kant, kunnen ze positieve gevoelens in u oproepen welke niet minder intens zullen zijn.

Weegschalen zullen in de zomer van 2018 een rustige werktempo ervaren. Het is niet nodig om te haasten, maar u kunt uiteraard ook niet achterblijven. Dit zou ongewenste aandacht van bazen kunnen aantrekken. Uw vrije tijd kan worden besteed aan sport, het doorbrengen in de natuur of met uw geliefden. U zult uzelf opladen met energie waaraan het in het begin van het jaar ontbrak. De invloed van Mercurius in Maagd, wat wordt gebracht in september, zal zeer nuttig zijn in de carrière, maar ook in persoonlijke relaties. De horoscoop voorspelt dat u het zeer goed zult doen bij het oplossen van verschillende problemen, die u direct kunt analyseren en zo tot de kern van de zaak kunt komen.

Met het einde van 2018 in zicht zullen langdurige relaties opbloeien. Het opbouwen van wederzijds vertrouwen loont en uw relatie is sterker dan ooit. Vanwege de positieve energie in uw persoonlijke leven zullen Weegschalen die single zijn ook anticiperen op een interessante kennismaking. Een potentiële partner, die u zult aantrekken, zal in uw omgeving verschijnen. U zult veel moeite moeten doen om te krijgen wat u wilt. Echter belooft de horoscoop dat het resultaat de moeite waard zal zijn.