Waterman Horoscoop 2019

Volgens de sterren zal de horoscoop van de Waterman in 2019 erg positief zijn. Vooral in het privéleven. In de carrière kunt u ook een stabiele periode verwachten. Gecontroleerd door Uranus zijn deze individuen zeer flexibel en extravert, wat vooral in relaties kan worden gebruikt. Aan de andere kant kunnen ze weloverwogen en serieus zijn, wat een groot voordeel op het werk is. Ze hebben ook een grote fantasie en veel goede ideeën. Hun zwakte is vaak een gebrek aan volharding en daarom zijn ze zelden in staat om deze ideeën echt te realiseren.

Meteen vanaf het begin van 2019 kunnen single Watermannen een grote kans verwachten. Volgens de horoscoop zal de plaatsing van Venus in Boogschutter uitzonderlijk sterk zijn. Dat is waarom u een periode vol ontdekkingen en nieuwe ervaringen kunt verwachten. U zult zich aangetrokken voelen tot mensen met dezelfde intenties. U zult genieten van verschillende avonturen. Langdurige relaties zullen ook van de plaatsing profiteren. Sleur komt u niet bekent voor u, u zult veel plezier beleven en u voelen alsof u net verliefd bent.

De lentemaanden zullen aan de andere kant om het werk draaien. De horoscoop onthult dat u kunt uitkijken naar een nieuw verworven zelfvertrouwen. Daarom kunt u iedereen overtuigen. Wees niet bang om er gebruik van te maken. De obstakels die de Waterman in de weg zullen staan, zullen speels worden overwonnen.

De zomer van 2019 wordt een energieke periode, ideaal voor sociale evenementen of dates. U ontmoet interessante mensen en breidt uw horizon uit. Bovendien hebben mensen die in Waterman geboren zijn en single zijn, een grote kans om hun soulmate te ontmoeten. Uw gevoelens zullen op dit moment intenser zijn, dus als u een persoon op dezelfde golflengte ontmoet zullen er letterlijk vonken tussen jullie zichtbaar zijn. De horoscoop raadt u echter aan om gedurende deze dagen een hoge eigendunk te vermijden. De buitensporige energie kan eerder worden geïnvesteerd in sport en u kunt daarom iets voor u gezondheid doen.

De herfstmaanden zullen vanwege Mars in Weegschaal een rationele, misschien zelfs koude periode met zich meebrengen. Uw gevoelens, positief of negatief, verliezen hun betekenis. Daarom kan niets in oktober 2019 u van de baan vegen. U kunt echter geconfronteerd worden met wantrouwen jegens uw partner. Volgens de horoscoop mag u het uitzoeken van het probleem niet uitstellen en er zo snel mogelijk openlijk over praten.

Aan het einde van het jaar zal de plaatsing van de sterren weer veranderen. De situatie in relaties en carrière zullen stabiel zijn. Daarom kunt u uw vrije tijd doorbrengen met vrienden en activiteiten doen waar u het meest van houdt. Ga bijvoorbeeld naar familieleden die verder weg wonen. U weet nooit wat voor interessant nieuws u kunt leren. Echter moet elke Waterman opletten voor kleine verwondingen.