Vissen Horoscoop 2020

Voor Vissen zal je Horoscoop 2020 veel kansen bieden die je intuïtie sterk zullen verbeteren. Mensen die geboren zijn onder dit waterteken, dat geregeerd wordt door Jupiter en Neptunus, zijn meestal vrij besluiteloos, zelfs over kleine dingen. Het jaar 2020 zou daarom een ​​belangrijke periode voor hen kunnen zijn, omdat het hen in staat zal stellen hard aan deze zwakte te werken.

Van januari tot maart zullen Vissen genieten van een grote golf van creativiteit die Neptunus hen in Waterman heeft gebracht. Het kan nuttig zijn, niet alleen als het gaat om vrijetijdsactiviteiten en het onderhouden van uw huishouden, maar ook op het werk. In het bijzonder zul je het heel goed doen in teamwork, waar je praktische denken gewaardeerd wordt. Romantische relaties zullen in deze periode meestal vredig en stabiel zijn.

Met de komst van de lente moet je de fantasiewereld verlaten en terugkeren naar de realiteit. Je horoscoop kan een aantal onverwachte financiële problemen op je pad leggen, waardoor je hard moet werken en misschien zelfs overuren. De perfecte beloning voor u zal nu harmonieuze relaties zijn, vooral met uw familie en vrienden. Met betrekking tot romantiek, kan Vissen tegenkomen kleine wendingen veroorzaakt door de positie van Uranus in Stier. Er is echter geen probleem dat niet kan worden opgelost met open en eerlijke communicatie.

De zomer van 2020 zal niet de gelukkigste tijd voor Vissen zijn. Vanwege de invloed van Saturnus in Vissen, zul je zeer overgevoelig zijn, dus zelfs het kleinste probleem zal genoeg zijn om als een kaartenhuis in elkaar te storten. Je zou op zijn minst je humeur wat evenwichtiger moeten houden als je je op verschillende fysieke activiteiten concentreert, vooral hardlopen of lopen. Probeer je partner erbij te betrekken, misschien door een actieve vakantie voor twee.

In de laatste paar maanden van dit jaar brengt je horoscoop je waarschijnlijk verschillende kansen op werk. Als je vindt dat je carrière een andere richting zou moeten inslaan, zou je de situatie echt kunnen omdraaien. In het leven van singles brengen sterren waarschijnlijk een interessant persoon met zich mee die zeker hun aandacht trekken. Als je ze je ware zelf laat zien, is het goed mogelijk dat deze kennis op de korte termijn een serieuze relatie wordt.