Steenbok Horoscoop 2018

De sterren suggereren dat de horoscoop van 2018 voornamelijk positief is voor Steenbokken. Mensen geboren onder dit sterrenbeeld, geregeerd door Saturnus, kunnen uitkijken naar diverse evenementen, zowel positieve als negatieve. Maar dat is zoals het leven is. Het is belangrijk om uw les uit het verleden te leren. En dat is precies wat de Steenbok in gedachten moet houden. In aanvulling daarop zult u, door uw praktische persoonlijkheid en de neiging om hard te werken, altijd een manier vinden om een probleem op te lossen.

Meteen vanaf het begin van het jaar zal de invloed van Mars in Boogschutter u het verlangen brengen om te vechten voor hetgeen waarin u gelooft – wat wellicht enige pronlemen kan betekenen. Als u te koppig bent in een conflict met een autoriteit (uw baas, bijvoorbeeld), kan de situatie wellicht niet zo goed voor u eindigen. Het is handig om kalm te blijven, de situatie op een realistische manier te evalueren en te weten wanneer het risicio de moeite waard is en wanneer, aan de andere kant, u een stap terug moet doen. De frustratie en overmatige energie kunnen worden vrijgegeven door bijvoorbeeld te gaan sporten.

Met de lentemaanden van 2018 en de geleidelijke opwarming van de aarde, zult u ook smelten. U wordt aangetrokken tot iets nieuws, zoals het zijn met iemand van het andere geslacht. De horoscoop belooft dat degene die single zijn veel avontuur ervaren en zelfs flirten gedurende deze periode. Een willekeurige kennis zou bovendien een grote liefde kunnen worden. Het enige wat u hoeft te doen is u best doen en vol te houden.

Iedere Steenbok mag verwachten dat de situatie in de carrière wordt verlicht. De eerdere problemen worden overwonnen en verdreven, zodat u kunt beginnen in het juiste tempo. Als u erin slaagt om iets te bereiken, is het nu het perfecte moment om te laten zien waartoe u in staat bent. Gedurende deze periode zullen relaties stabiel zijn, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over dat conflicten zullen verschijnen in uw naaste omgeving. U wordt begeleidt door harmonische energie.

Het najaar van 2018 zal volgens de horoscoop mogelijke problemen brengen. Vanwege de invloed van Venus in Schorpioen zult u worden aangetrokken tot de verboden vrucht. Uw gevoelens zullen intens zijn, maar u zult uw best doen om dit niet te laten merken. In extreme gevallen kan een dergelijke symboliek zelfs ontrouw betekenen. Aan de andere kant zult op uw werk stille tijden doormaken. U bent in staat om snel te analyseren en kwesties van elke aard op te lossen. Als u hardwerkend en ijverig bent, dan zal de welverdiende beloning bijna binnen handbereik zijn.

Met het einde van het jaar zullen de gebeurtenissen eindelijk kalmeren. Daarom kunt u voor een moment stoppen en de voorbije gebeurtenissen evalueren. Volgens de horoscoop voelt u zich het beste als u omringd bent door uw familie of overal waar u zich veilig voelt.