Ram Horoscoop 2019

De horoscoop 2019 heeft voor de Ram een jaar vol ervaringen voorbereid. Mensen geboren onder dit vuurteken, waarvan Mars de dominante planeet is en opvallen met hun innerlijke kracht en doorzettingsvermogen evenals vertrouwen, zullen zich zeker niet vervelen. Ze zullen hun capaciteiten vooral in hun carrière kunnen gebruiken, waar ze hun doelen kunnen bereiken. Als het gaat om het privéleven dan beloven de sterren veel harmonie.

Meteen vanaf het begin van 2019 zal de Ram een verlangen voelen om te vechten voor het eigen geluk en overtuigingen. De invloed van Mars zal hier sterk aan bijdragen. Daarom staat er een zeer actieve periode op u te wachten. Als iets of iemand u tegenhoudt dan voelt u zich erg oncomfortabel. Op het werk zult u opvallen. Uw ijver en doorzettingsvermogen zullen niet onopgemerkt blijven. Relaties zullen enigszins ingetogen zijn, maar nog steeds harmonieus, dus u hoeft geen grote gebeurtenissen te verwachten.

De lentemaanden zullen volgens de horoscoop rustig zijn, vooral als het gaat om carrière. Het eerste enthousiasme zal verdwijnen, maar u bent nog steeds in staat de anderen bij te blijven. Dat is voor nu genoeg. In de tussentijd kan de Ram zich richten op andere delen van zijn leven. Er kunnen bijvoorbeeld belangrijkste gebeurtenissen in de familiekring worden verwacht.

De zomer van 2019 zal zeker in een hoog tempo doorgaan. De horoscoop zegt dat de Ram een sterke invloed van Venus zal voelen. U zult zich erg goed voelen als u aandacht krijgt van het andere geslacht en zult daar ook actief naar op zoek gaan. Deze periode belooft veel gebeurtenissen, ervaringen en passie voor alleenstaanden. Vooral verbindingen die in juli zullen ontstaan, zullen zeer sterk zijn. Qua carrière bent u rusteloos. Verschillende obstakels zullen u in de weg staan. De Ram is echter niet het type dat snel bang is. Het tegendeel is waar en ze zullen daardoor enthousiast aan de slag gaan.

Met de komst van de herfst zal Mercurius in Stier, volgens de horoscoop, de sterkste invloed op u hebben. Het betekent dat u de neiging heeft om uzelf in situaties cool te houden en emoties te onderdrukken. Dankzij dit inzicht, evenals het geduld en de volharding die u krijgt door de plaatsing van deze planeten, zult u in staat zijn elke taak te kunnen voltooien. Langdurige relaties zullen in deze periode ook floreren.

Tegen het einde van 2019 zal de Ram definitief stoppen met focussen op de carrière. Relaties zullen een belangrijke prioriteit worden. Singles hebben opnieuw een grote kans om hun soulmate te ontmoeten. Wees niet bang om uit te gaan met vrienden. U weet nooit waar uw potentiële partner verschijnt. Familierelaties zullen zeer ontspannend en vredig zijn. Daarom zal er niets zijn dat u ervan weerhoudt om met Kerstmis in vrede van uw geliefden te genieten.