Leeuw Horoscoop 2018

Mensen geboren onder dit vurige sterrenbeeld, dat wordt geregeerd door de krachtige Zon, zijn kenmerkend door zeer energiek te zijn. Ze zijn genereus en hebben leiderschapsvaardigheden. Dankzij uw persoonlijkheid bent u in staat om het beste uit moeilijkheden te halen die op uw pad zullen verschijnen. Dat is de reden waarom de horoscoop voor de Leeuw positief is. Volgens de sterren kan er, vooral aan het einde van het jaar, een succesvolle periode worden verwacht.

Meteen aan het begin van het jaar kunt u voordelen verwachten die worden aangeboden door de plaatsing van Mercurius in Waterman. De Leeuw zal het verlangen voelen om onder alle omstandigheden voor zichzelf op te komen. Dit kan echter ook een negatieve invloed hebben – als het gaat om communicatie, vooral in relaties, waar het maken van compromissen nodig is. Maar juist op dit moment hoeft u niet over hen na te denken.

Vanwege de invloed van Venus, zal het voorjaar van 2018 uw privéleven in gang zetten. De horoscoop geeft aan dat u geen gebrek zult hebben aan gezelschap van het andere geslacht, in termen van flirten en avontuur. De grootste kans op een nieuwe relatie zal gedurende deze periode zijn. U zult ook aangetrokken worden door reizen en het verkennen van het onbekende.

Volgens de horoscoop kunnen er in het midden van 2018 een aantal problemen worden verwacht. Rusteloosheid zal ervoor zorgen dat uw werktempo zal vertragen, waardoor u in een uitzichtloze situatie terecht kunt komen. De Leeuw zal de volledige aandacht aan carrière moeten besteden, zodat de vorige misstappen zo snel mogelijk worden opgelost. Vakantie is op dit moment niet aan de orde, u kunt beter wachten op een geschiktere periode. U moet zich ook richten op uw gezin, omdat u daar veiligheid en support zult vinden. Uw geliefden zullen blij zijn u te helpen in moeilijke tijden.

De herfst belooft het werkleven te kalmeren. Dankzij uw persoonlijkheid bent u er al in geslaagd het ergste te overwinnen. Volgens de horoscoop is het gewoon het juiste moment voor de Leeuw om aandacht te besteden aan relaties. Venus in Weegschaal belooft harmonie en geluk. Daarom zullen langdurige relaties gedijen. Uw wederzijdse vertrouwen zal elke dag sterker worden. Wees niet bang om de volgende stap te zetten. De herfst van 2018 is daarvoor het perfecte moment – u kunt niet worden afgewezen.

Het einde van dit jaar belooft succes in de carrière en ook harmonie in relaties om verder te gaan. De Leeuw is in staat om op te vallen in de menigte en een kans met beide handen aan te grijpen. Verspil uw kans niet. Er kan zelfs een promotie in het vooruitzicht zijn. Tijdens de Kerst zult u genieten van de verdiende rust binnen de familiekring.