Kreeft Horoscoop 2018

Mensen geboren onder dit emotionele sterrenbeeld, geregeerd door de Maan, kunnen zich verheugen op een jaar vol prachtige ervaringen. De horoscoop van 2018 voorspelt dat de Kreeft grote dingen zal bereiken in termen van carrière, maar ook in het privéleven. Maar wat belangrijker is, is dat u eindelijk uw dromen waar zult maken en voldoen aan meer dan alleen een verwachting. Er kunnen ook een aantal problemen ontstaan, maar de beloning die op uw wacht zal het waard zijn. Bovendien zullen de ervaringen die u onderweg krijgt van onschatbare waarde zijn.

Volgens de horoscoop zal het begin van 2018 harmonie brengen in relaties. Vanwege de positieve invloed van Venus, zal uw geest open zijn, wat resulteert in dat de omgang met mensen en het bouwen van nieuwe verbindingen met mensen gemakkelijk verloopt. Als het echter gaat om persoonlijke en intieme dingen, dan heeft u de neiging om uw gevoelens te domineren. Rationaliteit zal een stap opzij doen. U zult zeer kwetsbaar zijn op zulke momenten, daarom kunt u maar beter uitkijken bij wie u zich openstelt.

Mercurius zal in het voorjaar van 2018 in Ram zijn wat belooft te helpen in de carrière van de Kreeft. Dankzij zijn invloed, zult u een beslissende manier van denken hebben en zult u daarom geen moeite hebben met het oplossen van elke vorm van problemen. Als het gaat om communicatie zult u bovendien zeer zeker, energiek en overtuigend zijn. Dit is het juiste moment om uw tijd te investeren in werk en er het beste van te maken. U hoeft er ook niet voor te vrezen om een salarisverhoging te vragen aan uw baas.

Volgens de horoscoop zullen de zomermaanden zich weer richten op relaties. U zult echter ook wat avonturen ervaren. U hoeft alleen met de juiste mensen te zijn of te stoppen met het bang zijn om op reis te gaan. U zult zien dat u het onbekende minder vreest dan dat u gewend bent. Daarnaast zult u veel ervaringen en zelfvertrouwen krijgen. Voor potentiële partners zullen de Kreeften veel aantrekkelijker zijn.

Aan het begin van de herfst in 2018 komt er een periode die geschikt is voor de ontwikkeling van de carrière van de Kreeft. Mercurius zal Steenbok betreden en daarom zal u niets aan motivatie ontbreken. U zult ook een goede zelfbeheersing verwerven wat handig is bij het omgaan met mensen. U moet echter goed op uw gezondheid letten in deze periode, u loopt namelijk het risico op lichte verwondingen wat wordt veroorzaakt door onoplettendheid.

Als het gaat om uw privéleven dan zult u uw vrienden en familie oprecht waarderen. U zult u best doen om de relaties harmonieus te houden. Dat is deels de reden waarom langdurige relaties voor de Kreeft aan het einde van het jaar zullen opbloeien. Wees echter voorzichtig om geen verslaving te ontwikkelen in de richting van uw geliefden – dit zou ervoor kunnen zorgen dat uw emotionele toestand in elkaar valt.