Horoscoop 2019

U bent vast benieuwd naar wat de horoscoop 2019 u zal brengen. Volgens ons team van astrologen met jarenlange ervaring, bereikt u meerdere doelen. Wilt u weten op welke gebieden van uw leven u de sterren reikt en waar, aan de andere kant, u voor moet uitkijken? Krijgt u eindelijk geluk in de liefde in 2019? En hoe zit het met uw gezondheid: zal het goed blijven of zijn er complicaties voor u? Onze Horoscoop zal u dit en nog veel meer vertellen.

Gedurende het hele jaar zullen alle individuen vergezeld worden door grote mentale kracht en vertrouwen. Dit enorme voordeel komt door de veranderende opstelling van Jupiter- het zal in Boogschutter, het doelbewuste teken, gaan. Daarom zullen we positieve energie voelen, niet alleen in onze carrières, bij het oplossen van compliceerde problemen, maar ook in onze relaties, waar deze plaatsing ons een voordeel zal geven bij communicatie en onderhandeling.

Echter zou Saturnus in Steenbok onze vooruitgang in 2019 kunnen belemmeren. Het brengt een onzekerheid met zich mee, als u zich aan de gevestigde regels houdt dan zult u zeker niets verpesten. Aan de andere kant zal Uranus ons helpen in termen van carrière. De invloed ervan is hier erg sterke, dus wees niet bang om het te gebruiken en uw ideeën te promoten. Wees echter niet terughoudend, want deze positieve plaatsing duurt slechts tot maart.

Als het gaat om liefde en relaties dan zijn de sterren dit jaar onvoorspelbaar. Dat betekent echter niet dat u bang hoeft te zijn. Juist het tegenovergestelde. De Horoscoop 2019 voorspelt een aantal buitengewone ervaringen voor degenen die single zijn als voor degenen met een langdurige relatie. U zult het gevoel hebben alsof u net verliefd bent geworden en u kunt de potentiële verloren intimiteit tussen u en uw partner opfrissen en weer gepassioneerd zijn.

Qua gezondheid zijn de sterren stabiel, uitgezonderd een paar kleine afwijkingen. Er zitten echter geen ernstige gezondheidsklachten of verwondingen in het verschiet. De horoscoop zal alle atleten bevoordelen of ze nu professioneel zijn of recreatief. U krijgt opnieuw de kans om de lat hoger te leggen.

Wilt u meer weten over wat er in 2019 zal gebeuren, ga dan naar het horoscoopgedeelte met de verschillende sterrenbeelden. Het zal u voorbereiden op toekomstige gebeurtenissen zodat u een stap in de richting van uw geluk kunt zetten.


Jupiter in Boogschutter
8.11. 2018 - 2.12. 2019
i
8.11.
Jupiter in Steenbok
2.12. 2019 - 19.12. 2020
j
2.12.

In deze periode zult u handelen met overtuigend voordeel. U zult zelfverzekerd zijn, dus het zal voor u geen probleem zijn om te dealen met grote problemen. U zult daardoor verfijnd lijken en geen problemen hebben met het overtuigen van andere mensen. Echter moet u niet proberen om hiervan te profiteren. Jupiter zal uw geest niet rustig houden.

In Steenbok is Jupiter een beetje beperkt, daarom zul je in deze periode heel zorgzaam en voorzichtig zijn. In plaats van je te onderscheiden van de massa, zul je je eraan onderwerpen. In je carrière zal er geen significante vooruitgang plaatsvinden. Aan de andere kant geeft je koppigheid je de energie om alle obstakels te overwinnen. Tegenwoordig zul je de elementen waarderen waarop je je leven bouwt.

Saturn in Steenbok
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Deze periode kan zorgen over falen en weigering brengen. U zult comfortabeler zijn in een ondergeschikte positie, vooral in termen van werk die veel verantwoordelijkheden met zich meebrengen. U zult zich rustiger voelen als u de gestelde regels volgt. Het positieve ding over deze periode is het permanente karakter en het vermogen om te vechten tegen de tegenslag.

Uranus in Ram
12.3. 2011 - 6.3. 2019
a
12.3.
Uranus in Stier
6.3. 2019 - 7.7. 2025
b
6.3.

U kunt volledig de enorme hoeveelheid aan energie omarmen dat u gedurende deze periode zult voelen. Wanneer het gaat om uw carrière kan uw originaliteit bijdragen tot het succesvol afronden van meer dan één project. De neiging om hardnekkig uw ideeën te promoten is zeker een goede zaak in deze tijd. Uw energie en gevoel voor humor kan van pas komen, bijvoorbeeld in relaties, ongeacht of ze werk gerelateerd of privé zijn.

Gedurende deze periode kunt u de wens voelen om de routine te veranderen. Of het nu een traditie is van de samenleving of uw eigen waardes. U bent creatief en heeft tal van geweldige ideeën, dus het is geen wonder dat u iets achterhaald niet kunt uitstaan. Er is echter ook een bedreiging van plotselinge veranderingen in relaties. U kunt onverbiddelijk zijn.

Neptunes in Vissen
3.2. 2012 - 30.3. 2025
l
3.2.

U zult zich waarschijnlijk mentaal sterk voelen in deze periode. Als u vaak en intensief aan iets denkt en geduldig bent, dan zult u zonder twijfel krijgen wat u wilt. Als gevolg van uw rustige en gulle karakter kunt u mogelijk in financiële problemen komen, wat uiteindelijk kan leiden tot existentiële problemen.