Horoscoop 2018

Samen met het begin van 2018 komt er ook een nieuwe horoscoop. Ons ervaren team van astrologen heeft er veel energie ingestoken en daarom weten we al dat dit jaar vol zijn van prestaties in carrière, maar ook in termen van liefde en avontuur. Dit jaar kan men ook stabiliteit in de familie verwachten, momenten van vreugde, maar ook sommige wendingen. Maar dat is het leven.

De invloed van Neptunes in Vissen, die het hele jaar door gevoeld wordt, belooft grote mentale kracht. Met geduld en volharding zal het veel gemakkelijker worden om doelen te bereiken. Zowel op het werk als ook in het persoonlijke leven. Volgens de horoscoop zal het jaar 2018 ook originele ideeën brengen, gevoel voor humor en last but not least vreedzame benadering bij het omgaan met mensen. Deze positieve kwaliteiten kunnen bijvoorbeeld goed worden ingezet in relaties.

Gesproken over carrière zal Uranus, in Ram, het meest nuttig zijn. Neigingen om uw gedachten te bevorderen, onbevreesd zijn en volharding zullen uw helpen om moeilijke problemen op te lossen. U zult zich waarschijnlijk onzeker voelen onder de last van uw verantwoordelijkheidsgevoel, maar maakt u zich geen zorgen, dat overkomt ons allemaal. Als gevolg van de invloed van Jupiter kunnen we ook een aanzienlijk investeringsinkomen verwachten. Echter zal deze planeet ons ook een aantal nadelen brengen – u zult waarschijnlijk niet in staat zijn om de neiging tot risico’s te vermijden. Dat zou niet goed kunnen aflopen, vooral als uw financiële middelen en spaargeld in het spel zitten.

Hoe dan ook, slechts wachten tot het geluk in uw schoot wordt geworpen is niet genoeg. Soms is het nodig om de eerste stap te zetten en de leiding over uw lot te nemen. Met onze horoscoop voor 2018 bent u in goede handen. Met vrede en veiligheid zal u worden begeleid door de denkbeeldige reis die dit jaar vertegenwoordigt.

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over de manier waarop 2018 zal verlopen, ga dan gemakkelijk naar de Horoscoop van elk teken van de dierenriem. Lees meer over wat dit jaar voor u heeft voorbereid en wees er klaar voor!


Jupiter in Schorpioen
10.10. 2017 - 8.11. 2018
h
10.10.
Jupiter in Boogschutter
8.11. 2018 - 2.12. 2019
i
8.11.

In deze periode kunt u een materiële aanwinst verwachten van uw investeringen, belastingen of bijvoorbeeld assurantie. Dit kan gevaarlijk zijn als u een risico wilt nemen met uw financiële fondsen. Beïnvloed door deze positie kan uw donkere kant ook worden onthuld.

In deze periode zult u handelen met overtuigend voordeel. U zult zelfverzekerd zijn, dus het zal voor u geen probleem zijn om te dealen met grote problemen. U zult daardoor verfijnd lijken en geen problemen hebben met het overtuigen van andere mensen. Echter moet u niet proberen om hiervan te profiteren. Jupiter zal uw geest niet rustig houden.

Saturn in Steenbok
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Deze periode kan zorgen over falen en weigering brengen. U zult comfortabeler zijn in een ondergeschikte positie, vooral in termen van werk die veel verantwoordelijkheden met zich meebrengen. U zult zich rustiger voelen als u de gestelde regels volgt. Het positieve ding over deze periode is het permanente karakter en het vermogen om te vechten tegen de tegenslag.

Uranus in Ram
12.3. 2011 - 6.3. 2019
a
12.3.

U kunt volledig de enorme hoeveelheid aan energie omarmen dat u gedurende deze periode zult voelen. Wanneer het gaat om uw carrière kan uw originaliteit bijdragen tot het succesvol afronden van meer dan één project. De neiging om hardnekkig uw ideeën te promoten is zeker een goede zaak in deze tijd. Uw energie en gevoel voor humor kan van pas komen, bijvoorbeeld in relaties, ongeacht of ze werk gerelateerd of privé zijn.

Neptunes in Vissen
4.4. 2011 - 30.3. 2025
l
4.4.

U zult zich waarschijnlijk mentaal sterk voelen in deze periode. Als u vaak en intensief aan iets denkt en geduldig bent, dan zult u zonder twijfel krijgen wat u wilt. Als gevolg van uw rustige en gulle karakter kunt u mogelijk in financiële problemen komen, wat uiteindelijk kan leiden tot existentiële problemen.