Stier Horoscoop 2016

Mensen geboren in dit sterrenbeeld onder de invloed van Venus blinken meestal uit met hun verantwoordelijke houding en de moeite die ze nemen om elke situatie op de meest handige manier op te lossen. De Horoscoop van 2016 adviseert de Stier om goed gebruik te maken van deze kwaliteiten, met name op het werk, maar ook in het persoonlijke leven. Word niet agressief bij het oplossen van problemen in relaties of in de familie. Het zal niet helpen. Vorig jaar leidde onze horoscoop en de sterren u over een vreedzaam pad. Dit jaar zult u toch meer dan één behoorlijke wending tegenkomen.

Als het op het werk aankomt, zult u zeker geen problemen hebben. De Stier is over het algemeen een eerlijke werknemer. Dankzij uw houding en inzet kunt u goed zijn in elk beroep. Werkgevers waarderen deze kwaliteiten natuurlijk, maar probeer niet om van dit feit te profiteren. Het kan gebeuren dat door een paar kleine onenigheden op het werk u zichzelf in de problemen brengt.

Het voorjaar van 2016 zal vooral persoonlijke ontwikkeling voor u betekenen. U zult niet erg goed in relaties zijn. Een vervelende situatie, zoals een gevecht of ruzie, zou op kunnen duiken en het zal uw de ogen openen. U zult uw acties overdenken en er achter komen dat u niet erg eerlijk was. Niet koppig zijn, dan hoeft deze situatie geen verlies te zijn, eerder een opluchting.

De horoscoop laat zien dat in de zomermaanden de slechte tijden eindelijk voorbij zijn. U zult uitblinken als het gaat om werk - en er zelfs op vooruit gaan, u zou een promotie kunnen verwachten. In relaties zult u net zo'n succes hebben. Alleenstaanden moeten niet bang zijn voor het ontmoeten van andere mensen. Degenen met een gelukkige relatie zullen genieten van harmonie, vrede en welzijn.

Het najaar zal de Stier vele interessante mogelijkheden bieden. U zult een aanbod krijgen dat u niet kunt weigeren. Uiteraard zou dit kunnen betekenen dat u offers moeten brengen. Terwijl u met dit dilemma bezig bent, kunt u gesloten en ontoegankelijk lijken voor andere mensen. Vraag advies van iemand die u na staat en die u vertrouwt. Samen zult u de perfecte oplossing vinden. In september zullen de sterren in een negatieve positie terecht komen. Pas vooral op voor blessures.

Het einde van het jaar 2016 zal rustiger verlopen. De Stier zal meer in balans zijn. Deze periode zal ook geschikt zijn voor investering of het plannen van de toekomst. Laat u alleen niet misleiden door de harmonie. Wees actief, doe wat aan sport en ga uit. Pas ook op voor eventuele problemen in uw naaste familie. Misschien wil iemand iets belangrijks voor u geheim houden. Als u meer wilt weten, moet u in de eerste plaats zorgen dat die persoon u vertrouwt. Wees aardig, besteed er voldoende aandacht aan, maar forceer de dingen natuurlijk niet.

 

contactFacebook