Ascendant in Waterman

Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

Waterman: Dit teken van de dierenriem is verbonden met de planeten Saturnus en Uranus, en ...

Ascendant in Waterman geeft uitvinders weer. Het leven van deze mensen gaat over ontwikkeling en technologie. Ze kijken zeker naar de werkelijkheid op een futuristische manier. Soms wordt het zo intens dat anderen hen willen stoppen. Ze hebben een enorme impact op anderen. Hun intellect en het vermogen om te denken zijn erg motiveren voor anderen mensen in hun eigen spirituele ontwikkelen. Tijdens een ruzie zijn ze meestal vrijstaand en houden ze hun geest open, ze weigeren om snel een beslissing te nemen.

Onverzadigbare nieuwsgierigheid is uw grootste probleem. Het kan u zelfs van uw natuur wegdrijven. U realiseert zich niet dat het soms niet gezond is om alles te weten en u kunt een obsessief verlangen laten groeien om voor informatie.

Onbevreesdheid is ook een deel van uw eigenschappen. U bent niet bang voor het neerhalen van tradities of het breken van regels, maar alleen als ze een punt missen of als ze te oud zijn. Daarom houdt u een beetje verantwoordelijkheid, zelfs tijdens de opstandige acts.