Maagd Horoscoop 2016

Mensen die geboren zijn in dit sterrenbeeld hebben vaak een praktische en intellectuele aard. In tegenstelling tot het voorgaande jaar, zal de Horoscoop van 2016 voor de Maagd meer gericht zijn op interpersoonlijke relaties en de eigen persoonlijkheid. Uw planeet Mercurius zal u dit jaar niet veel beïnvloeden als het gaat om uw carrière. Maar wees niet bang, net zoals vorig jaar zult u ook dit jaar worden gewaardeerd, dankzij uw inzet en toewijding.

Wees geduldig. Volgens uw horoscoop zal het moeilijk zijn voor u om uw doelen te bereiken. Gewoon niet de hoop verliezen en proberen om uzelf te motiveren om een hoger werktempo te bereiken. Alleen op die manier kunt u de problemen overwinnen. Op het werk zal de Maagd een nogal passieve periode ervaren. Probeer niet om dingen te forceren, bedenk liever dat u niet altijd alles onder controle kunt hebben. Wanneer u zich dit realiseert, zult u opgelucht zijn en niet langer in spanning zitten. Wees ook voorzichtig met uw gezondheid. Als gevolg van stress zult u misschien een depressie niet kunnen voorkomen. Als u zich niet zo goed voelt, blijf dan niet alleen zitten, ga uit of ontmoet uw vrienden of familie. Zij zullen zorgen dat u zich beter gaat voelen.

Het voorjaar zal voor de Maagd een zeer stabiele periode zijn. Na een moeilijk begin van het jaar 2016 krijgt u met een nieuwe positie van de sterren weer positieve energie; vooral als het gaat om relaties en het intieme leven. Degenen die alleenstaand zijn hebben een grote kans om hun zielsverwant te vinden. U hoeft alleen maar deze persoon te kunnen ontdekken tussen het grote aantal potentiële partners dat u tijdens deze lentemaanden bijna zou overweldigen.

Naarmate het jaar vordert zult u misschien beseffen dat uw werk u niet meer zo bevalt als vroeger. De horoscoop adviseert u dat dit niet het juiste moment voor een verandering is. Integendeel, besteed aandacht aan iets waar u van kunt genieten om uzelf af te leiden. Ga er op uit en geniet van de natuur, en heb plezier. Ontmoet nieuwe mensen en breidt uw vriendenkring uit, maar vergeet ook uw oude, trouwe vrienden niet.

Het feit dat u uw partner verwaarloost zou averechts kunnen werken. Misschien heeft u een crisis in een langdurige relatie, maar dit is geen excuus voor abrupt, irrationeel gedrag. Als u het allebei probeert, zult u snel de harmonie terugvinden. Maagden zullen zich in de herfstmaanden van 2016 ook op hun gemak voelen bij hun familieleden. U zult alle geschillen een tijdje vergeten en genieten van mooie momenten die u met elkaar doorbrengt. Op het gebied van uw carrière blijkt de horoscoop het uiteindelijk vooral in december goed voor u te doen. Het werk zal veel leuker zijn, zonder al te veel inspanning of teveel nadenken, en dat is zo voor de kerst een goede zaak.

 

contactFacebook