15.1. 2023

Chiron

In de horoscoop, is Chiron een symbool voor innerlijke wonden. Deze meteoriet was vernoemd naar een centaur - een wijze docent en genezer. Het weten wat het tegen van Chiron was op het moment van geboorte kan ons helpen je zwakheden te identificeren. Echter zou het daarnaast ook de kracht laten zien die wij hebben om andere mensen te genezen.

Chiron

Chiron heeft drie grote lijdenwegen gehad in zijn leven. De eerste was afwijzing door zijn ouders. Zij waren verafschuwd bij de zicht van hem en hij werd afgekeurd als hun zoon. Hierna werd hij een docent voor vele eeuwenoude helden; Zijn tweede lijden werd per ongeluk veroorzaakt door een van zijn studenten, die hem neerschoten met een vergiftigde pijl. Zijn voorouder die een halfgod was heeft zijn leven gered, maar hij heeft hierdoor veel geleden. Na vruchteloze pogingen hem zichzelf te genezen, realiseerde hij zich dat de enige uitweg zijn dood was. Na de vloek van Prometheus zijn schouders te nemen overleed hij uiteindelijk. Na zijn dood voeden de goden hem op in de onderwereld van de lucht, waar hij zijn onsterfelijkheid terugkreeg in de sterrenbeeld van de centaurs.

Ram

Worstelden met het idee van falen en het uiten van hun eigen identiteit. Zij zien in anderen hun verborgen krachten wat hun geweldige mentoren maakt.

Stier

Zij hebben moeite met hun waarde herkennen. Zij zijn medelevend en onbaatzuchtig, en om die reden goede metgezellen.

Tweelingen

Zij voelen zich weggedrukt en hebben last van een laag zelfvertrouwen. Zij hebben de mogelijkheid om andere te herstellen met hun liefdevolle woorden.

Kreeft

Hun wonden zijn gelinkt aan hun jeugd. Zij voelen zich verlaten en missen liefde wat het moeilijk voor hun maakt om een nieuwe relaties aan te gaan. Zij begrijpen anderen zonder woorden en kunnen hun gerust stellen.

Leeuw

Ze missen de erkenning van anderen en ervaren voortdurend een strijd om perfectie te bereiken. Ze motiveren en inspireren degenen om hen heen.

Maagd

Ze voelen zich onvolledig, wat zich uit in onrealistisch hoge normen. Ze zijn enthousiast om te helpen en zijn uitstekende leraren of artsen.

Weegschaal

Ze hebben het gevoel dat ze een zielsverwant missen in het leven. Tegelijkertijd lijden ze onder pijnlijke relaties. Ze zijn briljante luisteraars.

Schorpioen

Angst voor intimiteit en een gebrek aan zelfvertrouwen leiden tot jaloezie en problemen in relaties. Deze levenslange strijd stelt hen in staat om onder de oppervlakte te kijken en anderen diep van binnen te begrijpen.

Boogschutter

Het is moeilijk voor hen om een doel in het leven te vinden, veroorzaakt door de vernietiging van principes en overtuigingen tijdens de adolescentie. Hun manier van denken maakt hen unieke filosofen.

Steenbok

Ze gebruiken hun beroep om hun persoonlijkheid tot uiting te brengen en om erkenning te krijgen. Hun wonden zijn vaak gerelateerd aan een relatie met hun vader of autoriteit. Ze staan ​​bekend als geweldige werkers en zijn bereid zich op te offeren voor anderen.

Waterman

Ze voelen zich niet gesteund of over het hoofd gezien en voelen zich alsof ze nergens echt bij passen. Hun geest werkt op een unieke manier, waardoor ze kunnen helpen bij complexe problemen.

Vissen

Ze lijden onder een gevoel van verraad en voelen onrechtvaardigheid in hun leven, waardoor ze zich vaak in een slachtofferpositie plaatsen. Ze zijn zeer medelevend en kunnen gemakkelijk inleven in anderen.