Steenbok Horoscoop 2020

Steenbokken zijn meestal niet erg sociaal populair, vooral vanwege hun koude en ernstige aard. Ze zijn echter expres niet zo. Het zijn gewoon eenlingen die zich liever concentreren op de materiële aspecten van hun leven dan op relaties. Dit jaar zal overwegend positief voor hen zijn, vooral dankzij de positie van Uranus in Taurus, waardoor de Horoscoop 2020 vol zal zijn met carrièresuccessen.

U moet echter tot maart op hen wachten, want begin 2020 is het voor u nogal bewolkt. Vanwege de sterke invloed van Saturnus in Steenbok, zul je waarschijnlijk bang zijn voor afwijzing of zelfs mislukking. Om deze reden mag je dingen casual houden op het werk en probeer je jezelf niet te veel te uiten. Je zult een vergelijkbare benadering naar je partner volgen en daarom zal je je best doen om niet uit het stereotype te komen.

Bij de komst van de lente zullen je angsten verdwijnen en zul je weer op het goede spoor komen, vooral als het gaat om je werkprestaties. Je geest zal maximaal werken, zodat je alles kunt doen wat je wilt zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. De horoscoop raadt u echter aan om uw gezinssituatie in de gaten te houden. Het is waarschijnlijk dat er een groot conflict zal zijn dat deze relaties een moeilijke tijd zou kunnen bezorgen.

In de zomer van 2020 kunt u uw werkprestaties vanaf de lente verwachten om uiteindelijk vruchten af ​​te werpen. Of je meerderen je belonen met een bonus of een verhoging, je financiële situatie zal snel verbeteren. Deze tijd is ook geschikt om de noodzakelijke reparaties aan uw huis uit te voeren. Bovendien zullen de stijgende temperaturen je hart doen smelten en ben je dichter bij je partner dan ooit tevoren. Profiteer ervan en ga helemaal uit voor romantiek.

Met de komst van de herfst en het einde van het jaar zal Capricorn, onder invloed van Mercurius, het belang van communicatie realiseren. Als je erover hebt nagedacht om je romantische relatie naar een hoger niveau te tillen, dan zou je van deze periode gebruik moeten maken om met je geliefde te praten. Volgens de horoscoop zou je oordeel kunnen worden beïnvloed door de mening van een vriend of een andere derde partij, maar laat je niet uit het hoofd praten.