Waterman Horoscoop 2020

Mensen geboren in dit luchtteken staan ​​onder het bewind van twee planeten - Saturnus en Uranus, wat hen een zeer flexibele, maar eigenzinnige persoonlijkheid geeft. Ze kiezen zelden dezelfde richting uit als de reguliere stroming en ze voelen ook een sterke behoefte om anderen te helpen. Deze eigenschap is met name een gedeeltelijke reden waarom de 2020-horoscoop voor Waterman vol zal zijn met pogingen om de problemen van andere mensen over te nemen.

Dat kan echter een averechtse uitwerking hebben, vooral in de eerste maanden van 2020, omdat je in deze periode overdreven zorgzaam zult zijn, onder de invloed van Jupiter in Steenbok. Niet iedereen waardeert dat iemand zijn of haar leven in de weg loopt, hoe goed je intenties ook zijn. Je zou relaties met je interventies kunnen vernietigen. Daarom suggereert de horoscoop dat je je eigen zaken in gedachten moet houden en vriendschappen en romantische relaties probeert te versterken door samen van een ontspannen tijd te genieten.

Met de lentemaanden komen je communicatievaardigheden op de voorgrond. Qua carrière zal Waterman het goed doen in teamwerk waarbij uw spreekvaardigheid en een uniek gezichtspunt een aantal problemen kunnen voorkomen. Je zult ook gebruik maken van deze sterke punten als je ook met je partner communiceert. Volgens de horoscoop kunnen sommige onopgeloste conflicten uit het verleden, waar je geen problemen mee hebt, naar de oppervlakte komen.

Als je tot nu toe hebt bedacht dat die chaos je leven regeert, zul je blij zijn dat de zomer, respectievelijk de positie van Jupiter in Maagd, je de nodige organisatievaardigheden zal geven om je leven op orde te krijgen. Het enige dat de voortgang van Waterman zou kunnen belemmeren, is hun overgevoeligheid. Een vakantie met familie of partner, idealiter op een voorheen onbekende plaats, zal u echter afleiden van uw negatieve emoties.

Tijdens de herfst en de winter zal Waterman de behoefte voelen om hun relaties, vooral de romantische, te evalueren. Daarom zullen lange gesprekken over de toekomst geen uitzondering zijn. Het zal de moeite waard zijn om ook energie te investeren in het werkgebied van het leven - er kan een interessante kans zijn op loopbaanontwikkeling. Let ook op overmatige uitgaven, anders zou je al je financiële reserves kunnen verliezen vanwege onverwachte uitgaven tegen het einde van 2020.