Schorpioen Horoscoop 2020

Vanwege de sterke invloed van Saturnus zal de Schorpioen Horoscoop 2020 een achtbaan lijken - die weer op en neer gaat. Mensen die onder dit door Mars geregeerde waterteken worden geboren, verschillen meestal van elkaar, wat betekent dat er de aardigste mensen onder hen zijn, evenals de meest vervelende personen. Wat de meesten van hen gemeen hebben, is een sterke wil en een duidelijk idee van wat ze willen.

Van januari tot maart 2020 zal Schorpioen zich niet comfortabel voelen in iemands gezelschap, wat ook geldt voor hun vrienden, partner en familie. Er zijn grote veranderingen aan de horizon en samen met hen zullen negatieve gedachten opkomen en je zelfs geïrriteerd maken over het kleinste probleem dat je tegenkomt. Zorg er op dit moment voor dat u geen bedrijf opzet, geen investeringen doet of van baan verandert.

Als de lente komt, begint de situatie ten goede te keren. Al je problemen zullen verdwijnen, en dus zal je geest weer helder aanvoelen. Je horoscoop raadt je aan om deze periode te gebruiken voor persoonlijke, mentale en zelfs carrièregroei. Op dit moment kun je je intuïtie volledig vertrouwen, zodat je het meeste uit elke kans kunt halen. Je zult vooral succesvol zijn wanneer je in een team werkt, waar je een natuurlijke en capabele leider bent.

De zomer is een ideale tijd om aan uw relaties te werken, met name de romantische. Op dit moment zullen Schorpioen en hun dierbare helft alles zonder problemen eens zijn, wat waarschijnlijk hun sensualiteit zal doen ontwaken die op een signaal heeft gewacht. Volgens de horoscoop zijn er geen onaangename verrassingen op je te wachten op je werk, dus je kunt je vrij voelen om op een romantische vakantie te gaan als je dat wenst.

De herfst en het einde van 2020 zullen het meest vreugdevol zijn voor single Schorpioenen. Hoewel het buiten vriest, zal een interessant persoon je leven binnentreden en je echt aanzetten. Als je al lang van iemand houdt, is het tijd om actie te ondernemen. Het hele jaar door heb je veel kracht en doorzettingsvermogen gekregen en als je het nu gebruikt, zou je de liefde kunnen krijgen waar je altijd al van gedroomd hebt.