Weegschaal Horoscoop 2019

In tegenstelling tot vorig jaar, toen u van de rust genoot, zal Weegschaals Horoscoop 2019 vol zijn met gebeurtenissen. U zult het vooral goed doen in uw carrière, maar uw privéleven zal ook niet achterblijven. U staan zowel positieve als negatieve ervaringen op u te wachten. Dat is nu eenmaal hoe het gaat. Bovendien kunnen mensen die geboren zijn onder dit teken, dat wordt bestuurd door Venus, dankzij hun kwaliteiten elke valkuil bestrijden. Deze personen onderscheiden zich door hun artistieke gave. Ze zijn intelligent, rechtvaardig en waarheidsgetrouw. Soms kan hun overmatige gevoeligheid echter een nadeel zijn.

Tijdens de winter aan het begin van 2019 kan de Weegschaal verwachten dat er veel gebeurtenissen zullen plaatsvinden. Allereerst zult u een carrièremogelijkheid tegenkomen die u meteen moet nemen als u deze niet wilt missen. Het zal waarschijnlijk extra werk betekenen, maar het resultaat zal het waard zijn. De beslissing is aan u. In aanvulling daarop zal u vanwege de invloed van Mercurius in Stier, die u vooral in maart kunt verwachten, een sterke seksuele drift voelen. Daarom kunt u wachten op een hartstochtelijke uitbarsting tussen u en de persoon tot wie u wordt aangetrokken.

De lente van dit jaar zal in dezelfde geest doorgaan. Langdurige relaties krijgen ook een kans. De horoscoop zegt dat het nu de perfecte tijd is om de volgende stap te zetten. U bevindt zich op dezelfde golflengte als uw partner, dus elk voorstel zal begrepen worden. Zelfs in uw carrière zult u goed uw doel najagen.

Het keerpunt kan komen tijdens de zomermaanden van 2019. Er zal een oneerlijk persoon in uw omgeving zijn die u kwaad wil doen. Deze keer kunt u niet echt rekenen op hulp van anderen. U moet zelf voor deze situatie zorgen, want alleen op die manier kunt u leren en uw persoonlijkheid vooruit helpen.

In het najaar kan de Weegschaal opnieuw een positieve periode verwachten, vooral als het gaat om carrière. De invloed van Mercurius in Steenbok zal volgens de horoscoop uw zelfbeheersing en concentratievermogen geven. Het doel is binnen handbereik en het is voldoende om gewoon aan het werk te gaan.

Het einde van 2019 zal volgens de horoscoop worden doorgebracht in vrede en comfort van thuis. Harmonie zal u enorm omringen. De Weegschaal zal ook trots zijn op de eerdere carrièrestap. U kunt uw nieuwe vrije tijd besteden aan schoonmaken of sporten waarvan u geniet en waar u enthousiast over bent.